Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darida.25

Zdrada powinna być karana więzieniem

Polecane posty

Gość darida.25

Nie uważacie? Wtedy jeden z drugim kutas, albo jedna z drugą dziwka by się dwa razy zastanowił/a zanim zdradzi swoją partnerkę/partnera. Takie moje zdanie.

Gość darida.25
Ale wtedy nie byłby to co drugi facet, tylko może co 10ty. Groźba kary zrobiłaby swoje, rozumiesz? :)

Gość Stefanek z Mrągowa
dobry pomysł, zapodajmy do sejmu

Gość aaaale głupota
Autorko, jesteś strasznie głupia, skoro przymuszanie do związku nazywasz miłością i brakiem zdrady. Puknij się w głowę, dyktatorko!!!

Gość kroli
Jesteśmy razem 2 lata.Bardzo go kocham, On jest wspaniałym partnerem ale jest jedno ale...Zawsze myślałam,że mój partner jest po rozwodzie.Z żoną rozstał się 10 lat temu w zgodzie,kupił jej mieszkanie ona wyprowadzila sie, nie maja dzeci.Nie łaczy ich nic.Poza tym ze formalnie wciąz sa małżenstwem-maja slub cywilny.Nigdy nie wzieli rozwodu bo jak twierdzi mój partner nie był mu rozwod wczesniej potrzebny.jak bedzie go potzrebował to w tedy tak.Nigdy nie poruszalismy tematu jego małzenstwa bo ta kobieta w zaden sposob nie uczestniczyla w naszym zyciu czasem dzwonila z zyczeniami na swieta lub imieniny mojego Grzegorza.To wszystko.Ostatnio okazało sie ze moj partner jedzie zawieżć pit swojej zonie.Zdziwiłam sie dlaczego.Okazało się ze razem sie rozliczaja bo wciaz sa małzenstwem.Osłupiałam.Grzegorz myslał ze ja o wszystkim wiem ale ja przez cały ten czas uważałm ze skoro sie rozstali to maja rozwód ale jak okazało sie zle wszystko interpretowałam.Bardzo mnie to zabolało choc wiem ze on bardzo mnie kocha i ze jest nam razem bardzo dobrze ale czy to normalne ze ludzie ktorzy nie sa ze soba przez tyle lat wciaz nie maja rozwodu??? co ja mam robic.Powiedzilam mu ze nie podoba mi sie to a on ze to tylko slub cywilny zwykły papier formalnosc...i ze nie ma to dla niego zadnego znaczenia...dla mnie ma i boli mnie to nie wiem co o tym myslec?

Gość ijoiooooooooooo
a co ma wspólnego zdrada z przymuszaniem do związku? :O w tym właśnie rzecz,że nikt nikogo nie zmusza do związku i deklaracji,dlatego jak już ktoś w tym związku jest i obiecuje wierność to powinien dotrzymać słowa bo sam wziął odpowiedzialność,mógł jej nie brać i sie nie wiązać!!! Dla mnie lepszy pomysł to kara smierci :classic_cool: albo obcięcie na żywca genitaliów :D

Gość ijoiooooooooooo
wtedy wszyscy by wiedzieli,że zdrada to zbrodnia. Nikt by sobie tak nie pobłażał...i może to by ludzi nauczyło panowania nad sobą

jakim tam więzieniem, powinno sie wypalac na ręku znak że to jest...dziwkarz/dziwka i każdy następny by wiedział i był ostrzezony

Gość aaaale głupota
jesteście nienormalni :o "współczuję" wam, że wam się pozory podobają, a nie prawda. ale to wy, polacy. nie ma się co dziwić

Gość ijoiooooooooooo
mnie osobiście drazni że ludzie uznają że zdrada jest "wpisana w nature człowieka" i nie jest zła. Ja na zdrajców patrze podobnie jak na innych zbrodniarzy. To gorsza kategoria ludzi