Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja najlepszego zrobiłam :(

kupiłam spacerówkę za 600 zł i do 10 maja zostaliśmy bez grosza :(

Polecane posty

Gość co ja najlepszego zrobiłam :(

mąż zarabia 1300 zł ja pracy niestety nie mogę nigdzie dostać szukam szukam i nic ;/ nasza córeczka ma 8 msc i jest wysoka jak na swój wiek więc szukałam takiej spacerówki aby zaraz z niej nie wyrosła no i znalazłam i kupiłam bo moi rdozice nam dali 200 zł + 150 teście resztę my dołożyliśmy ale mąż również również musiał kupić opony do samochodu + zakupy dla córki + 200 zł musiał oddać siostrze + dołożyliśmy się do świąt ponieważ mieszkamy z moimi rodzicami mąż wydaje 400 zł na samo paliwo do pracy a my już jesteśmy bez grosza a jeszcze trzeba będzi ekupić mleko pampersy :( cały czas żałuję że kupiłam tą spacerówkę ale jak bym kupiła za 100 zł to ile ona by posłużyła ? szukałam takiej z dużym siedziskiem a wszytkie tańsze miały małe mąż dzisiaj ma noce w pracy i pojechał do rodziców aby pożyczyć pieniądze ale oni niestety też dzisiaj nie mieli i mąż musiał u nich zostać bo ma bliżej do pracy... 20 km no i się wygadałam :( zaraz pewnie z błotem wymieszacie ale trudno :(

Gość marek kolega z baru
żalisz się czy chwalisz ? :O

jak wiedziałaś że jak kupisz ten wózek nie bedziesz miała kasy to po co żeś ją kupowała, mało to tańszych wózków po 300 zł i lepsze czasami niż ten twój za 600 zł. Nie wiem czy ty się tu chwalisz czy żalisz ale nikt ci teraz na pampersy i na mleko dla dziecka nie da. Jak ktoś myśli po a nie przed to już nie innych wina.

Gość co to sa te
'zakupy dla corki' skoro piszesz ze jeszcze muszisz mleko i pampersy kupic??..............

Gość ladyniezgaga
kurde ale jestes nieodpowiedzialna,mąz zarabia takie grosze a ty kupujesz wózek za pół pensji,dziewczyno was nie stac nawet na spacerówke za 1oozł!!!! Przypominasz mi pewna moja znajoma,ktora w slamsach mieszkała,maz gdzies tam dorabiał na czarno,ledwo stac ich na jedzenie było,z rodzicami mieszkali ale rodzice z zasiłku zyli,wszyscy taka biedota ze szok.W dodatku pozyczek głupki w providencie nabrali itp,same klopoty mieli.Ale jak przyszedl czas mikołajek to owa kolezanka na raty dziecku sprzet do gier komputerowych za 700zł wzieła!!!!Oczywiscie na kogos tam wzieła bo na siebie nie mogła.

Gość edxfegfvergfergf
a ja cię pocieszę stalo się i nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, nastepnym razem lepiej rozplanujesz zakupy też mi sie zdazylo przeholowac z wydatkami, wiec Cię nie potepiam powodzenia w szukaniu pracy :-)

Gość Ania futrzanka
a jaka ty kupilas ta spacerówke? bo ja tez kupilam z szerokim siedziskiem ale dalam za nia niecale 500 zl

Gość edxfegfvergfergf
kolezanka na raty dziecku sprzet do gier komputerowych za 700zł wzieła!!!!_____> to też rozumiem, moja babcia tez tak robiła, sama nie jadla, ubrań nie miala, ale dzieciom cale noce sukienki szyła i rajstopki nowe kolorowe kupowala. Dla dzieci robiła wszystko, by nie czuly biedy.

Gość ladyniezgaga
a ja nie rozumiem,dajcie spokoj,lepiej chyba dziecku porzadne buty kupic albo obiad dobry ugotowac niz dawac tyle kasy n=za jakies gówno,to chyba nie było niezbedne do zycia?Ale to tak jest-im ktos ma mniej tym więcej na bzdety wydaje.

Gość nccjjjjjjj
ja kupilam spacerówkę za 300zł i smiga kilka lat...:) po co wydawać tyle kasy...lepiej później kupić dla drugiego dziecka nową spacerówkę.

Gość piot
znam taka jedna co tez bieda az piszczy a wozek za 800zl biedy na oczy nie widzialas idiodtko

Gość pronowuujee
to sprzedaj ten wóżek i kup tańszy albo uzywany i zawsze jakis grosz wpadnie

Gość jsfhjhgf
Autorko nie sprzedawaj wózka bo skoro kuiłaś taki jak trzeba to głupotą byłoby go teraz sprzedawać ! Nie martw się . Teraz odczujecie brak tych pieniędzy ale to się wkrótce wyrówna.

Gość yuiio89p90
le wy jestescie jebnięte zdrowo,jak byl temat ze laska zabawki kupila na roczek za 300zl a maz zarabia 2 tysiace to WSZYSTKIE ja zjechały ze głupia,pusta,mąz gówno zarabia a tu facet ma 1300 zl a laska za ostatnie gosze kupuje wozek i ma w dupie ze nie ma za co pzrezyc przez nastepne 2 tygodnie to jest ok,zostawmy autorke w spokoju,szacun jej się nalezy za mądrość zyciową :-0

Gość mama dwulatki z alergią
ja kupiłam na all używaną spacerówkę za 70 zł i już drugi rok śmigamy. To teraz albo sprzedaj albo pożycz kasę od kogoś

Gość Dzastinkaa
nie martw sie wszytko bedzie dobrze i nie przejmuj sie tymi obrazliwymi wypowiedziami. chcialas dobrze dla dziecka a wyszlo ciut inaczej. trzymaj sie kobitko :)