Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheKajtex

Kapela góralska

Polecane posty

Gość TheKajtex

Czy znacie jakąś fajną kapelę góralską z Podhala, która oferuje oprawę ślubu i dwudniowego wesela? Planujemy góralskie weselicho, tylko problem z kapelą. Wstępnie zarezerwowaliśmy kapelę "Górzanie", ale usłyszałam ostatnio niezbyt pochlebne opinie na ich temat. Może ktoś z Was był na weselu, na którym oni grali i mógłby mi doradzić?

Gość slubkalubka
ja wzielam kapele Jawor. wszystko zalezy na kiedy macie wesele. ja mam w domu plyte GORZANIE, lubie ich ale nie mam pojecia jak graja. Podobno slowacki zespol ANONYM tez fajny. Ogorki ponoc tez ludzie biora. ale cena....Ja mysle, ze z Jawooru bede zadowolona (z Rogoznika). Maja wieloletnie doswiadczenie.

Gość TheKajtex
Wesele w sierpniu 2013r. Ogórki po pierwsze bardzo drogie, a po drugie już dawno zajęci. Górzan płytę też mam, bardzo mi się podoba jak grają, ale na weselach podobno robią strasznie dużo przerw, a nasze rodziny są strasznie roztańczone, więc wolelibyśmy uniknąć ciągłego popychania kapeli do grania. A mogłabym prosić o jakiś namiar do Jawora na kas_legionowo@op.pl? Z góry dziękuję?

Gość TheKajtex
Może ktoś jeszcze mi podpowie?