Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ishouldwarnyou

Chcialabym miec dziecko.

Polecane posty

Gość Ishouldwarnyou

Wtedy moje zycie mialoby sens,mialabym dla kogo zyc.ktos by mnie potrzebowal.tak wiem ze dziecko to nie zabaweczka ktora sobie sprawie zeby miec sens w zyciu.tak tylko sobie gdybam,ze chcialabym.wtedy bylabym szczesliwsza.albo i nie,jesli dostalabym depresji poporodowej ale mniejsza z tym

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
no ja ci go nie zrobie

Gość Miliana23
głupie gadanie popatrz na inne mamy wyglądają rewelacyjnie i szczęśliwie?>

ja jestem akurat szczęśliwą mamusią, i przeszłam depresje poporodową, i jest ok, mama też potrafi być szczęśliwa!!!! a wy nie wypisujcie głupot ze jak matka to jest nieszczęśliwa!!

Gość jeśli chciałabyś
bez względu na wszystko, to daj dobie zrobić, póki możesz, tylko starannie wybierz dawcę. Nie daj się zbić z tropu.

Gość Ishouldwarnyou
Nie zrobie sobie dziecka,bo mam taki kaprys :O przeciez to nie jest moja zabawka..musze poczekac po pierwsze na faceta(na ktorego sie nie doczekam) a nie bede fundowac dziecku niepelnej rodziny.a faceta sie nie doczekam = dziecka nie bedzie.chce sie zamienic z jakas kobieta w ciazy i z ulozonym zyciem :(

Gość większość kobiet
będących matkami, powie ci, że są SZCZĘŚLIWE. Nie odmawiaj sobie tego. NIE DAJ SOBIE WMÓWIĆ, ŻE KOBIETA NIE MA PRAWA DO SZCZĘŚCIA. Oczywiście nie namawiam do samotnego macierzyństwa.

Gość Ishouldwarnyou
a tak w ogóle to jestem starym samotnym skurwielem który nie ma co robic i wyślił sobie że będzie pouczał kobiety jak mają żyć bo one tego nie wiedzą. Nie szkodzi że jestem półmózgiem i nie mam pojęcia o zyciu.