Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalman8206

Odstąpię mleko matki

Polecane posty

Gość kalman8206

Witam, Odstąpię mleko z piersi. Mama niedawno narodzonego dziecka (początek kwietnia). Mała nie wypija całego pokarmu w ciągu dnia i resztę wylewam do zlewu. Może jest jakaś potrzebująca mama z okolic Sosnowca, Dąbrowy Górniczej, Będzina, Mysłowic lub Katowic. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila: kalman8206

Gość kalman8206
Przepraszam za niekompletny adres. Dokładny adres e-mail: kalman8206@02.pl

Gość jakajakakaj
poczekaj zaraz ci sie unormuje

Gość jakajakakaj
zresztą zamrazaj sobie

Gość lalalum!
gratuluję dobrego serca :)

Gość ja sama mam syna w wieku 11
chcesz zarobić w ten sposób? Zadna kobieta przy zdrowych zmysłach nie weźmie od ciebie mleka, takie rzeczy trzeba robić w sterylnyych warunkach i po dokładnym przebadaniu kobiety i tegoż mleka od niej.

Gość mleczarniaPPPP
za darmo oddasz?Jestem z sosnowca.

ej no pewnie ktos z ulicy przyjdzie i mleko wezmie. to przeciez musi byc przebadane a nie tak o sobie dawac. skad ktokolwiek wie ze jestes zdrowa 100%????

Gość ja sama mam syna w wieku 11
ona chce zarobić. zobaczyła taki temat w tv i podchwyciła temat, anóz będą chętne;) w DD TVN mówili o tworzeniu w polsce takich banków mleka. w polsce jest to narazie rewolucja i trend się rozwija,ale w takich zalegalizowanych bankach mleka wszystko robione jest z zachowaniem warunków higieny i po dokładnym,szczegółowym badaniu kandydatki.

Gość ?jakmyślisz?
Dziewczyno zaraz cię oczernią i wyzwą, bo na Kafe to norma. Chce człowiek pomóc a jeszcze cię zbesztają!

Gość b.e.a.t.a
Zadna rewolucja. Moja matka brala dla mnie mleko z banku mleka przy szpitalu, a bylo to ponad 30 lat temu. A zeby Was jeszcze bardziej zbulwersowac - po jakims czasie ugadala sie z jedna kobieta, ktora oddawala mleko do banku, i ta kobieta przez jakis czas dokarmiala mnie piersia - tak bylo prosciej, bo bez posrednikow. Nie mam pojecia, czy mleko bylo badane. Podejrzewam, ze tak - bank mleka byl przy szpitalu.