Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoaeropagitka

Kręcą mnie starsi faceci

Polecane posty

a ja niepoprawny romantyk mowie ze zasze mam nadzije heheheehe

dzis nie czsy dla romantyków nie nasz epoka dzis kobiety szukaja adoratorów o innej kategori

wielka milosc nie wybiera i nie pyta nas wcale czy jej chcemy ...

heheheheh a jednak sa to naprawde fane kawalki ale nie oceniaj mnie bo slucham tez alternatywy rocka

i jeszcze to: uciekaj skoro swit, bo potem będzie wstyd...;-) o rany, romantyczna się robie ;-)

bylas naprawde fana dziewczyna i bylo nam razem naprawde milo lecz tam ten to chlopak byl bombowu bo trafial w 10 strzelnicy sportowej.....

nie oceniam, ja słucham ostatnio Bottiego, ktoś mi podpowiedział ;-) a na co dzień to np. Metalica ;-) Dźem... różnie

tak bardzo kocham cie tak bardzo potrzebuje cie .... to przeciesz wiesz...

"I dobrze wiem, matka mówiła mi synu - haruj wydałem siedem płyt, w końcu stać mnie tu na Subaru" i jeszcze "Szacunek ludzi ulicy" i takie klimaty raperskie ;-)

Whisky moja żono, jednak Tyś najlepszą z dam. Już mnie nie opuścisz, nie, nie będę sam.

z popielnika na wojtusia iskiereczka mruga choc opowiem ci bajeczke bajka bydzie dluga ....

wesoły jesteś, ale ok, nic złego ;-) ja już lecę, pa pa ;-) fajnie sie gadało ;-)

Gość heheh zal mi ciebie
PV Ja też uważam, że nie dogadałabym się z facetem w moim wieku a z młodszym to już zupełnie nie. Mój obecny facet jest ode mnie starszy o 6 lat i jest cudownie, czuję się z nim wspaniale nie tylko podczas seksu (chociaż z nikim jak z nim mi nie było tak cudnie) ale w zyciu codziennym także dogadujemy się, a czasami rozumiemy bez słów. Ta różnica pomiędzy nami jest w ogóle nieodczuwalna DLA STARSZYCH FACETÓW JESTES TYLKO MŁODKA DO PRZERUCHANIA :)) Pusta jesteś sądząc że dojrzałość jest kwestią wieku :D:D..

ewka po co dyskutujesz z takim typkiem.Nie ma sensu dziewczyno. Ja mam 30 letniego partnera, z którym mam dziecko i nie wyobrażam sobie by mój facet był w moim wieku czyli 20 latek.Przecież to jeszcze dziecko.Studiuje z takimi więc wiem o czym myślą i w ogóle:P