Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoaeropagitka

Kręcą mnie starsi faceci

Polecane posty

do Despina po co dyskutujesz z takim typkiem.Nie ma sensu dziewczyno. Ja mam 30 letniego partnera, z którym mam dziecko i nie wyobrażam sobie by mój facet był w moim wieku czyli 20 latek.Przecież to jeszcze dziecko.Studiuje z takimi więc wiem o czym myślą i w ogóle HAHAHHA dobre a przepraszam a oczym Twój mysli? o byzkaniu mlodej dupy, to ze masz dziecko wcale nieznaczy ze razem bedziecie..zrobil Ci dzieciaka i myslisz ze milosc do deski :)) hah wlasnie to jest tok rozumowania dziecka, i nie mow mi ze 20 latka moze byc dojrzala, mimo ze masz dziecko jestes jeszcze glupiutka...i naiwna, a on ma mloda dupe do ruchania-na jakiś czas

Gość pseudoaeropagitka
W tym tkwi zasadniczy kłopot. ja wiem, że dla tego 35-latka jestem tylko obiektem pożądania i nic więcej, jednak tacy faceci mają coś w sobie. Ja również nie zapatruję się na niego jak na stałego partnera tylko do tak zwanego wolnego związku, co pozwala mi się zdystansować do tego, że dla niego jestem "małą dz**ką" (bo tak mnie nazywa w łóżku). Ciężko znaleźć faceta po 30 który byłby zarówno męski, opiekuńczy, odpowiedzialny i nie traktował młodej dziewczyny jako obiektu na jedną noc ;/

Gość gabinetka
Widocznie nie potrafisz mu udowodnić, że możesz być kimś więcej niż obiektem na jedną noc.

ciekawe co piszesz:P Jesteśmy razem 3 lata a ty wiesz lepiej, że On ze mną tylko dla jednego. Rozumiem, że według twojego rozumowania to facet 30-letni wiążę się z młodszą dziewczyną dla d**y.Żałosne!!Typowe rozumowanie gówniarzy.

Despina tak się składa ze dłużej chodze po świecie niż ty, także gówniarą jesteś ty-zresztą po toku wypowiadania rozumowania widac znacząca przepaść, nie powiesz mi ze w wieku 20 lat jestes dojrzała-każda gówniara taka plecie, niestety ale tak jest jesteś mlodą dupą do bzykania, dziewczynko jesteście dopiero 3 lata-ale skoro według Ciebie to jest aż tak tyle to ok, poznałam go w wieku 17 lat on miał 27 to też nie nalepiej o nim świadczy, zbyt duza różnica wieku was dzieli i nie w takim wieku ( co innego on 40 ona 30) także wasza bajka sie skonczy jak nie z jego strony to z Twojej

Gość gabinetka
Wcale tak nie twierdzę, zdziwiłabyś się, ale nie jestem gówniarą ani fizycznie ani mentalnie i sama mam swoje doświadczenia. Gdybyś nie miała problemu z czytaniem ze zrozumieniem, to wiedziałabyś, że moja wypowiedź była skierowana do pseudoaeropagitki. O co ten wnerw i natychmiastowy odwet? Ps. dla mnie facet 30 letni to gówniarz, kwiat wieku. Prawdziwe rarytasy to 40. Daogadaj sie z tak dojrzałym, a pogadamy jak równa z równą. Nie zarzucaj mi (że cię ubiegnę) skłonności do staroprykactwa, bo to dopiero jest gówniarstwo. Łączy nas jedno - zmiłowanie do starszych, więc nie toczę artylerii.

facet 30-letni wiążę się z młodszą dziewczyną dla d**y.Żałosne!!Typowe rozumowanie gówniarzy. mlodsza moze byc o rok a ty jestes o 10 ..uwazam ze facet 30 a dziewczyna 20...to jest przepasc zarówno psychiczna jak i fizyczna? rozumiesz-chyba nie bardzo co

Zakochaliśmy się w sobie a że miałam 17 lat to co z tego?Miłość nie wybiera... Ty y wiesz co znaczy słowo miłość?Chyba nie więc nie mamy o czym rozmawiać

Gość gabinetka
Nazywanie kogoś dziwką w łózku nie jest niczym złym, jeśli akceptują to obie strony i je to podnieca.

Gość 34 latek :-)
pseudoaeropagitka, od czterech lat spotykam sie na seks z (obecnie) dwudziestolatką. Niby tylko na seks ale patrzę uważnie jak sobie dorasta :) i może wyjść z tego coś więcej :P

Gość gabinetka
nie poniedziałek -Ona Żadna przepaść. To są sprawy indywidualne, a jeśli doszli do tego, że się dogadują, mają dziecko i dobry staż, to znaczy, że są na równym poziomie. Czepiasz się, bo na ciebie lecą tylko napalone 20 uzależnione od ipodów i playstation?

Gość gabinetka
Oczywiście, że nie pisałaś do mnie. Nie potrzebuję fejsbukowego zaproszenia, żeby ci odpisać:P

a czy Ty znasz mnie i mojego narzeczonego że wysuwasz takie wnioski?Przecież nie wiesz jakim jest człowiekiem więc skąd możesz wiedzieć że się rozstaniemy?No powiedz.Dziwna jesteś

Gość gabinetka
Nie bądź idiotką, ani nie zgrywaj siędalej, bo wieje frustracją. Nie porównuj 20-latki do 13-latki, bo wychodzi twoja ciasnota pod czaszką, wredna prowokatorko :P

Gość gabinetka
Desp, to durna konwersacja z kimś, kto sobie założył, żeby cię z równowagi wyprowadzić. Sama dobrze wiesz co masz w domu :)

Gość lipaniekraj
a ja sie zastanawiam co pociagajacego w takich mlodych dziewczynach przeciez One nie moga nic szczegolnego dac komus kto ma pelna swiadomosc seksualna. No chyba ze dajecie zrobic z soba co tylko facet chce to rozumiem:-) Mozna sie troche pobawic ale jak dla mnie rzadko ktora mlodka jest podnieca,i moze jestem glupi ale mlode nie dojrzale cialo pedofilia mi zajezdza choc wiem ze tak nie jest:-) No to napisalem co wiedzialem;-)

Gość pseudoaeropagitka
Do 34 latek:uważasz, że mógłbyś się zakochać w dziewczynie, którą do tej pory miałeś tylko do sexu? Jak sie ukladaja wasze stosunki? Spotykacie sie dla przyjemnosci czy jest w tym zastrzyk finansowy?

Gość gabinetka
Małolatką to ja byłam za czasów, kiedy ząbkowałaś. lipaniekraj posługujesz się stereotypami związanymi z wiekiem. Wprowadzasz sobie metrykalne uproszczenia, klasyfikację, ograniczenia. Ludzie są różni i nie tylko wiek świadczy o ich dojrzałości lub jej braku, o możliwościach, różnorodności. Możesz postrzegać 20-latki jako obiekty seksualne, albo obiekty pedofilskie. Nikt ci nie zabrania kojarzeń swoich upodobań. Jeśli 20-latkę traktujesz protekcjonalnie, patrzysz jak na dziecko, to budzisz obawy co do biegu swoich myśli. Radykalizm prowadzi do patologii.