Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olakrakowianka

Kompletnie niedoświadczona 29 latka :((

Polecane posty

Gość olakrakowianka

Przez 9 lat byłam z facetem, seks był nudny, zakładał gumkę i robił wszystko żeby dojśc, nie pieścił mnie w ogóle poza minetą i to byłoby na tyle, tylko raz miałam orgazm. Od jakiegoś czasu jestem z nowym facetem i jestem w szoku jak bardzo może być fajnie, wprawdzie nawet nie było seksu ale były pieszczoty i płakać mi się chce że tyle lat straciłam na takiego faceta który w ogóle nie umiał mnie dotykać :o Ten nowy fantastycznie to robi, wie jak mnie zadowolić, gdzie i jak dotknąć żeby mi było dobrze. Niestety problem w tym że on chyba myślał że ja też tak potrafię w sumie ja myślałam że też jestem niezła w te klocki a tu się okazuje że raczej nie :o Przy pierwszym podejściu do robienia loda po prostu mi przerwał, sama nie wiem dlaczego :/ potem już nie próbowałam. Potem chciał we mnie wejść ale bez prezerwatywy i tylko na chwilę, nie chciałam ryzykować więc powiedziałam że absolutnie nie a on się zasmucił i powiedział że wszystkie jego wcześeniejsze partnerki na to się zgadzałay i żadna w ciąże nie zaszła i żebym chociaż dała mu raz spróbować a mi się chce płakać bo chce mu dogodzić ale nie chce ryzykować :( Nie wiem co robić, poza tym że że jestem kiepska w łóżku to jeszcze nie jestem otwarta na jego propozycje :o nawet myślę nad zerwaniem bo jak sobie pomyślę co robił z poprzednimi dziewczynami (stosunek przerywany, kończenie w środku itp) to ja przy nich wychodzę na jakąś zakonnice, w zyciu się nie zgodzen a seks bez zabezpieczenia, a tabletek brać nie mogę :( nie wiem co robić :(

Gość olakrakowianka
a po co mi psycholog :O

Gość olakrakowianka
;(((

Gość chodnikowa83
bo to zaden zwiazek ..jak jest uczucie to sie razem pokonuje droge do orgazmu on jest dla Ciebie ty niego najpierw sie uzgadnia antykoncepcyjne sfery potem przyjemne i samo sie napedza... nabierzesz doswiadczenia jak bedziesz wcielac w czyn i uczyc sie swojego ciala zastanow sie tylko dlaczego z poprzednim nie podjelas tej proby zeby sobie pomoc nie tylko skupialiscie sie na jego dojsciu a twoim nie zajsciu wiem jacy teraz sa faceci on traktuje Cie jako kolejna przechodnia a ty decyduj chcesz miecmgr z technikiczy doktorat z satysfakci

Gość chodnikowa83
wiem jacy teraz sa faceci on traktuje Cie jako kolejna przechodnia a ty decyduj chcesz miec mgr z techniki czy doktorat z satysfakcji przepraszam ale ja mam kilka fakultetow zsamej dysgrafiiiiii ; / jak widac

Gość olakrakowianka
ale widzę że on przez wszystkie swoje poprzednie partnerki w ogóle nie chce używać antykoncepcji albo tylko w ostateczności. No kurcze jak facet może mówić że on chce włożyć tylko na chwilkę no przecież to zawsze jest jakieś ryzyko tym bardziej że my się za krótko znamy żeby ryzykowac wpadką on jak mu o tym mówię to się lekko śmieje i twierdzi że przesadzam. Nie rozmawialiśmy o antykoncepcji nawet nie wiem jak zacząć ten temat :o Strasznie jestem zagubiona w tej relacji :/ wiem że mu cholernie na mnie zależy i chce ze mną być i tu nie chodzi tylko o przelotny romans, ale w łóżku chce tego co u mnie jest niedopuszczalne. I jeszcze te jego wyzwolone byłe z którymi zawsze będę się porównywać :/

Gość olakrakowianka
miałam jednego z życiu faceta i mój brak doświadczenia troche mnie przeraża :o zachowuje się w łóżku jak mała dziewczynka, masakra jakaś :o

Przeyebana sprawa ten twoj kolo to przyebany fakolec zamiast ci przerwac to mogl ci powiedziec jak masz mu robic.nie kumam takich gosciow malinowych bez jaj.kC BIkol

wez sie kurwa ogarnij... 29 lat masz a gadasz jak dzieciak? kto robi przerywanke jako antykoncepcje... bez sensu, po co sie w ogole bzykacie?

Gość olakrakowianka
zbereznik no przecież się nie bzykamy właśnie !! Ja tego nie chce robić bo chce się zabezpieczyć a on nie.

Gość chodnikowa83
wlozy czy schowa nasienie moze w warunkach pochwy przetrwac 7 dni a plemniki sa w plynie wydostajacym sie przed wytryskiem juz najpierw sie doksztalcie potem kochajcie ;] pamietaj nigdy wbrew sobie na nic sie nie zgadzaj to ty decydujesz co lubisz jak chcesz itd docierajac sie razem sie buduje grunt i poznaje temperamenty Wy zwyczajnie nie nadajecie rytmu skoro najpierw robicie a potem myslicie zabezpieczeniu

Gość tombakulaaa
masz 29 lat a nie wiesz że plemniki zyją w spermie, wez ksiazki poczytaj, nie dziwie się facetowi że sie smieje z ciebie, zapamietaj raz na zawsze że jak się nie spusci w srodku to dzieciaka nie bedzie, czy to tak trudno zapamietam

Gość olakrakowianka
chodnikowa83 my jeszcze nic nie robimy poza zwykłymi piesczotami, do stosunku nie doszło. Wiem że w płynie przed znajdują się plemniki dlatego boje się ryzykować a on jest taki pewny że nic mi nie grozi gdyby tak się zabawiał jakby sprawy sobie nie zdawał że tak też można zapłodnić. Nie wiem czy ja już jestem taką panikarą pod tym względem czy on taki nieracjonalny.

Faceci sa nieodpowiedzialni.mi kiedys facet tez powiedzial ze wlozy tylko raz na chwile i bez gumki to wysmialam go.a mowil to facet 29letni.to ja mam 19a wiecej wiem niz on

Gość hiena,699
ja pierdole jakie panikary ahahahahahahahaha

Gość hiena,699
jakby od włożenia bez spuszczenia można było zajśc to by wszystkie w ciązy chodziły :D:D:D:D

Gość chodnikowa83
olakrakowianka zostaw go odmow i trwaj przy swoim moze zyskasz aprobate w jego oczach ale czy warto? po co Ci taki bolek ktory mial sparingi partnerek udaje doswiadczonego i obcykanego a niestety zaliczy Cie znudzi i zostawi nie ponoszac odpoiedzialnosci zaslugujesz na kogos wartosciowego fajnego szczerego niech nie bedzie bozyszczem sexualnym ale kompanem do zycia a wtedy sax tez wam sie ulozy a ty bez stresu i obaw rozbudzisz w sobie sexualnosc szczerze to mysle ze z nim jestes dla doswiadczenia imponuje Ci ze taki ruchacz cie czy i tez szybko mu ulegasz ale nie tedy droga

od wlozenia jest ryzyko spuszczenia. a potem bedzie wyciagal i nie zdazy akurat, a co to raz taki przypadek byl? i na co pozniej tyle tygodni nerwow zeby 5 sekund sobie kutasa bez zabezpieczenia w pipie potrzymac? glupim trzeba byc zeby sie narazac na taki stres..

Gość chodnikowa83
szczerze to mysle ze z nim jestes dla doswiadczenia imponuje Ci ze taki ruchacz cie uczy i tez szybko mu ulegasz ale nie tedy droga ...przepraszam za bledy i za to ze obrazam ale nie wydajesz sie kulawa w tych sprawach dlatego szkoda zebys stresowala sie kims kto nie mysli o Tobie twoch obawach tylko swoim wejsciu ;/

Gość olakrakowianka
chodnikowa83 on mi na pewno nie imponuje tym że miał kilka partnerek wręcz przeciwnie to mnie nawet zniechęca :o piszesz o rozbudzeniu seksualności no właśnie w jego ramionach i przy tym jak mnie dotyka czuje się wreszcie jak kobieta i czuje z takiej bliskości ogromną przyjemność. Ale skoro on ma takie lekkie i beztroskie podejście do seksu to chyba czas to przerwać póki nie uległam jego zachciankom :o

Gość chodnikowa83
ta kaffe na glownej powinna poradnik 'ABC od włozenia do zaplodnienia " jakis zawierac

Gość chodnikowa83
to pozwalaj mu na tyle ile uwazasz stopniowo i ciesz sie tym ucz ale ustal granice potem juz jego rola czy to resektuje czy nie a Ty jestes fajna laska tylko nie mialas jeszcze fajnego wartosciowego faceta

Gość chodnikowa83
respekt. kuzwaaa ide stad bo zglupieje na calego ; ;p

Gość olakrakowianka
dzięki za rady :) oby mnie tylko nie poniosło z podniecenia i nie decydowała się na to czego tak naprawdę nie chce...