Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnicza358

Powiększenie piersi.

Polecane posty

Gość huiiiittta
Gdyby to byla prawda to hoolywodzcy lekarze poszliby z torbami🖐️

Gość Gość
Mi jajka urosły po tej tabletce :D

Gość Gość
Nie dogodzi żadnej :D Jedna chce cycki, druga marzy by być płaska :D

Jakby działało to by operacji plastycznych nie było. SS, każdy w sobie by chciał coś zmienić. A te co gadają o byciu płaską przesadzają, po prostu chciały by mniejsze o pare rozmiarów.

tajemnicza358 -> dajesz foto piersi! ale i tak jestem pewien, że są zajebiste i nie wymagają żadnych pilsów czy broń boże skalpela, ale foto dawaj cobym się upewnił :D

Gość Gość
Każda chciałaby być chuda. To już obsesja. Czasem budowa ciała nie pozwala na bycie szczupłą

Taaa, a chęć bycia chudym sprowadza się do corocznych wiosennych zrywów z dietą 500kcal. Później już nie ma czasu na ćwiczenia. A potem płacze i żale. Plus jad i złośliwości wobec tych co śmią być chudsi. Wiesz SS, niechęć do bycia otyłym nie jest zła, bo to zdrowe za bardzo nie jest, ale do wszystkiego można podchodzić z głową.

No co do wygody to fakt. Ale mogę się tylko domyślać jakby to było z większym biustem;) Właśnie, a propos, na brzuchu leży się komfortowo czy nie bardzo? Ale zmniejszyć piersi zawsze też można, przynajmniej ma to jakieś bardziej racjonalne powody niż czysta próżność.

przed powiększeniem piersi powinno się je pokazać i tak, piersi jako takie, powiększane czy nie są bardzo, ale to bardzo fajne. Właśnie szukam inwestycji, może zainwestuję w jakąś klinikę, skoro każda chce mieć wielkie cyce, które za naście lat będą jej się wałęsały pomiędzy nogami, opamiętajcie się kobiety, cyc fajna sprawa, ale nie najważniejsza...

Ja uwielbiam na brzuchu spac i to jest wlasnie problem. Musze kilka razy ukladac piersi az do skutku czyli jak nie beda uwierac podczas lezenia. Czasem jak sie poloze niefortunnie to tak jakby mi mialo je zaraz urwac. Nic przyjemnego :(

Mother_Monster -> mam podobnie, też lubię spać na brzuchu, tylko ciągle jajka muszę poprawiać, bo czasami mam wrażenie, że mi je urwie

Gość Gość
02:44 [zgłoś do usunięcia] ale macie kurwa SS czyli uwazasz ze kazde piersi sa ladne, z natury, bo to piersi? nie wiesz, co mowisz chlopcze Chłopcem byłem parenaście lat temu :D Czy ja napisałem, że wszystkie ? Po prostu męczące jest nagminne odchudzanie sie kobiet. Na temat piersi nie wyraziłem swojej opinii Krwawa Wilczyca - wiem że taka niechęć jest w pewien sposób zdrowa. W końcu nie oszukujmy się , przynajmniej większość mężczyzn jest wzrokowcami i kłamałbym pisząc, że wole otyłe kobiety Denerwuje mnie dążenie, do anorektycznego wychudzenia. .

Czyli słusznie sądziłam, że to może być mały problem. Bo mniejsze piersi raczej trudności nie sprawiają, osoby chcące powiększyć tylko na estetykę patrzą. Powinni wymyślić jakieś materace z dziurami;)

"Denerwuje mnie dążenie, do anorektycznego wychudzenia. ." To już w gestii społeczeństwa leży. Ale nawet jak coś się próbuje zrobić to ze skrajności w skrajność, tym razem w promowanie otyłych.

Gość Gość
Ale nawet jak coś się próbuje zrobić to ze skrajności w skrajność, tym razem w promowanie otyłych. Tylko nie rozumiem, jaka jest korzyść w promowaniu ludzi otyłych

Korzyść? Brak oskarżeń o promowanie anoreksji i zdobywanie popularności u otyłych. Słyszałeś o tzw. "Grycankach"? Nie wyglądają może tragicznie (zależy która i zależy jakie zdjęcie), ale jest to już otyłość. http://j.wpimg.pl/r,id,d14zNzE7aF4yNDk7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2YvanBlZy8yODM0Mi9za2xhZDM3MS5qcGVnO3FeMC44O21edHJ1ZTt0XmpwZztzXm5vY290eTtmdF4x.jpg

Gość Gość
I to ma być piękne ? Raczej odpychające. Po drugie aspekt zdrowia i własnej samooceny............. Nie wierze że są szczęśliwe

Wedle ich wypowiedzi tylko w taki sposób można być szczęśliwym i każdy powinien taki być ;) Różnorodność jest fajna, ale ja też nie wmawiam jak fajna jest niedowaga. Ale może w końcu dojdzie się do złotego środka.

Gość Wiesława
mi juz nic nie pomoże.