Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

byly wyznal uczucia

Polecane posty

Gość komiks

ale stwerdzil ze dlatego ze czujemy powinnismy ograniczyc spotkania zwlaszcza moje zostanie na noc chodz to sie zdarzalo sporadycznie. mam wrazenie ze on ucieka przed uczuciem bo boi sie znow w to wchodzic ze bedzie tak samo jak przed rozstaniem ja tez w sumie nie bardzo widze szanse na porozumienie chodz czuje do niego cos nadal co sadzita?

moze w miedzy czasie poznal kogos innego, i teraz juz nie jest taki pewien z kim chce byc...nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki, do ciebie czuje sentyment, a gdzies moze kielkuje juz nowe uczucie i facet nie wie co robic, a moze zwyczajnie boi sie zranienia ponownego

Gość fany5fds
ja tam uwazam ze jak sie konczy z kims znajomosc to na dobre. daj mu i sobie szanse na nowy zwiazek. bo to ze wy sie rozstaliscie znaczy sie wam sie nie udalo, nie ma czego szukac.. ja sie rozstajac z bylym tesknilam za nim, myslalam czesto, nieraz chcialam sie spotkac- jednak on nie dopuszczal do spotkania za co jestem mu teraz bardzo wdzieczna bo czas sprawil ze wyleczylam sie z tego uczucia i obecnie jestem w zwiazku z kims przy kim czuje sie spelniona, szczesliwa. a wiem ze gdyby mi dawal nadzieje, sie bysmy spotykali- to po prostu nie byloby szans na nowa milosc.

Gość komiks
ale mineło pół roku a my nadal siebie pragniemy, uwielbiamy spedzac ze sobą czas, pomagamy sobie zadne z nas nikogo sobie nie znalazlo i on wiem ze tez nikogo nie ma znam go gdyby ktos sie pojawil nowy chcialby byc szczery w stosunku do terj osoby i nie dopuscilby nawet do spotkania a w niedziele spedzilismy ze sobą noc on sie boi ze bedzie zle zwlaszcza ze nadl sie klocimy stwierdzil jak mozemy se porozumiec ze musial pochowac wszystkie uczucia