Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xqx

kupka u miesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość xqx

moj synek jest karmiony butelka odkad zmieniłam mu mleko na nan pro ha robi ciemno zielona kupke ktura bardzo brzydko pachnie czy jest z nim cos nie tak?

Gość mama - to ja
No, nie jest to najlepsze.

Gość xqx
juz drugi dzien tak jest jest nie wiem moze mam zmienic mleko??

Gość xqx
no to dobrze czy zle

Gość mama - to ja
Ja też tak miałam, tylko kupki nie były cuchnące. W naszym przypadku, to nie zawartość żelaza, tylko samo mleko. Zmieniłam i było ok. Jescze poczekaj parę dni.

Gość xqx
karmiłam enfamilem ale dziecko ma skaze białkowa i lekaz kazał zmienic na bebilon confort albo enfamil olac ale nigdzie maz nie mogł kupic tego mleka wiec kupił nan ha

moze nie pasować dziecku to mleko zwyczajnie i stad te kupki, nie wiem jaka tam jest zawartość zelaza, ale zapach powinien być raczej normalny poza tym przy skazie lekarz powinien wam wypisac receptę na bebilon pepti lub nutramigen (chyba) poza tym czy to skaza? to też tak od razu raczej nie da się stwierdzić, bo dzecko jest malutkie

Gość xqx
byłam u alergologa i stwierdził skaze ale mnleka nie przepisał zreszta te mleka sa dietetyczne takie jak te na recepte

Gość mama - to ja
Ja ogólie nie przepam za NAN, to Nestle, a Gerber - kiedyś była afera słoiczkowa, teraz było coś w kaszce z jabłkami, jakaś substacja.

alergolog powinien dać wam skierowanie na badania ige i dopiero stwierdzac skazę, moze stwierdził ją na wyrost? nie znam tego mleka bez recepty, ale po coś chyba sa te na receptę nie ma w nich laktozy i są tak zrobione, żeby raczej nie szkodzić

zresztą my mieliśmy na poczatku też nan ha i kupki były zielonkawe, wiec chyba coś w składzie mają

Gość mama - to ja
Enfamil O-Lac jest w aptece tylko. A jak nie mają, to na zamówienie.

o, widzisz trzeba kupić to co lekarz zalecił, albo wybrać sie do innego lekarza, bo co 2 głowy to nie 1

Gość mama - to ja
Mój synek pił Enfamil O-Lac ze względu na nietolerancję laktozy. Było wszystko ok.