Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magisterka.........

ankieta do pracy magisterskiej z resocjalizacjii

Polecane posty

Gość magisterka.........

witam jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, przyszedł czas na stworzenie ankiety i wywiadu, jednak nie mam w ogóle pomyusłu na sformułowanie pytań, dlatego bardzo bardzo prosę o pomoc, temat pracy: "Opiekunowie i wychowawcy wobec młodzieży niedostosowanej społecznie" Głównym problemem badawczym mojej pracy jest pytanie: „Jakie problemy i trudności napotykają wychowawców i opiekunów podczas pracy z młodzieżą niedostosowaną społecznie. bardzo proszę o pomoc.........

Gość czytam bo lubię
Bardzo proste, pamietaj o metryczce żeby później wyniki były ciekawsze, a pytaj o zzachowanie tej młodzieży w stosunku do nich, czy przeklinają, czy się słuchaja, czy wykonują polecenia, czy w ogóle przychodzą na zajęcia, jaki stosunek mają do wychowawcy, czy są nerwowi, jakie mają warunki pracy- czy odpowiednio zabezpieczone, jak sie współpracuje z rodzicami tych niedostosowanych, czy wynagrodzenie jest miarodajne do wykonywanej pracy, ile czasu musza pracować ojej temat rzeka.....

Gość magisterka.........
bardzo bardzo dziękuję:), jeśli mogę to mam jeszcze jedno pytanie, otóż badania muszę przeprowadzić nie tylko wśród opiekunów i wychowawców ale także na posterunku policji oraz w prokutarurze, i to sprawia największą trudność, ponieważ ankietamusi być dość elestyczna, aby pasowała do każdej osoby z którą przeprowadzam badania

Gość czytam bo lubię
no na policji to o współpracę rodziców czy chca pomagać, o zachowania nieletnich wobec nich czy przestrzegaja prawa. Tylko pamiętaj, że Twoje pytania w ankiecie muszą być skorelowane z pytaniami szczegółowymi, czyli jak masz 1 pytanie szczegółowe to w ankiecie np pierwsze 2 pytania musza odnosic sie do tego szczegółowego. Rozumiesz? to musi byc skład i ład jakiś w tym.

Gość magisterka.........
bardzo dziękuję :), zabieram się do pracy :)