Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruszka93

czy to objawy ciąży?

Polecane posty

Witam uprawiałam seks z moim chłopakiem, według kalendarzyka w dni niepłodne z prezerwatywą i wytrysk był poza pochwą bo do niego nie doszło we mnie, okres powinnam mieć wczoraj, a od kilku dni bolą mnie piersi i brzuch zauważyłam też częste oddawanie moczu, nigdy nie miałam takich objawów na okres! powiedzcie czego się spodziewać bo już pomału szału dostaje ze stresu!

Gość mjlkjsds
Wg mnie nie ma szans żebyś zaszła w ciążę w taki sposób

rafał to ten słynny pravik z ogólnego-tylko on wstawia takie swoje obrzydliwe foty-nie masz się chłopie czym chwalić!

mam pojęcie tylko właśnie martwi mnie to, że mi się ten okres spóźnia, i objawy, które były kilka dni temu na to wskazują więc mam obawy i dlatego pytam!

Gość junn
to zrób sobie test :)

Gość efhnbad
dziewczyno pomyś, jak niby miałabyś być w ciąży jak nawet się w tobie nie spuścil

Gość junn
no co racja to racja ale niektórym na takie wkręty ciążowe to dopiero naoczny dowód braku ciązy pomoże. ;)

Gość Kasiaa23
1 dzien to nie spózniajacy sie okres....

Rozumiem,że się boisz.Ale pomyśl logicznie-dni niepłodne,prezerwatywa i do tego stosunek przerywany:)No niby jak miałabyś zajść w tą ciążę? Plemniki,to nie batmany:D A @ pewnie spóźnia się ze stresu.Jak już dostaniesz,bo dostaniesz na pewno,to idź do ginekologa.Niech przepisze Ci tabletki anty.Nie będziesz się tak co miesiąc katowała... Wmawiasz sobie coś i przez,to się stresujesz.

no tak, ale wiesz nie wiem czy to rzeczywiście możliwe skoro dni niepłodne z zabezpieczeniem, nigdy nie miałam podobnych objawów przed okresem więc tego się boję

Gość Kasiaa23
a ty rafał jak nie dorosles do takich tematów to sie nie wypowiadaj. ze ty nigdy nie bzykales bo zadna moze z toba nie chciala to nie znaczy ze te które to robia z innymi sa szma...

Gość Kasiaa23
moze teraz zaczniesz miec. ja kiedys tez nie mialam zadnych objawow a pozniej wlasnie pare dni przed okresem zaczynały bolec mnie piersi brzuch czasami nawet plecy no a wczesniej nic. po za tym nie tak latwo zajsc w ciaze. ja z chlopakiem ostatnie 3 lata bez zabezpieczenia i nic no ale w tym roku juz zaszlam. i nie patrzylismy czy mam plodne czy nie czy skonczy we mnie no ale tak zawsze bylo. no i widzisz 3 lata ... mysle ze nie masz sie czym martwic...

z drugiej strony nie wiem czy takie objawy występują po tygodniu? dwóch? nie łatwo zajść, ale wiesz no nie mogę sobię znaleźć powodu który mógłby wskazywać że coś poszło nie tak, spinam trochę bo się jeszcze uczę, a ciężko mi byłoby pogodzić to wszystko razem

Gość efhnbad
to się nie spinaj, w ciąży nie jesteś

Gość Kasiaa23
no wlasnie nie spinaj sie bo stres moze byc przyczyna tego ze ci sie naprawde spozni@. mi kiedys 3 tyg sie spozniala ale to wtedy mialam wlasnie stresujacy czas. po wszystkim zaszalalam w weekend troche popilam wyluzowalam i w poniedzialek po ponad 3 tyg dostalam okresu.