Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tusia - black angel

Co zrobic?

Polecane posty

Gość dziecinada nieojrzalosc
uczuciowa i emocjonala

Zle mnie zrozumialas. Nie chodzi mi o rozpoczynanie prawdziwego romansu, bo osiagniesz skutek odwrotny od oczekiwanego, czyli facet kopnie cie w dupe (przynajmniej ja bym tak zrobil). Chodzi o to zeby upozorowac romans, wymyslic kogos. Niech ci jakas kolezanka zaczenie smsy wysylac, albo wydzwaniac wieczorem. Wyjdz kilka razy sama w weekendowy wieczor i wroc pozniej itp itd. Niech sie poczuje zagrozony.

Gość felixs
no to zrob tak i zobaczysz czy facet bedzie cie jeszcze bardziej kochal czy bedzie jeszcze bardzieo omijal szerokim lukiem... zaloze sie ze to drugie

Oj ludzie, przeciez żartowałam z tym romansem. Nie umiałabym romansowac za jego plecami... Wątpię by ktoras z moich koleżanek poszla na taki układ by pisac do mnie jako inny chlopak... No i w tym problem

Napisalem wyzej. Jakbym poczul, ze ktos sie wokol niej kreci, to od razu bym sie zrobil czujniejszy i zaczal bardziej o nia zabiegac, jak na poczatku. Oczywiscie, jesli by mi na niej jeszcze zalezalo. Co nie zmienia faktu, ze wszelkiego rodzaju urozmaicenia w "tych sprawach" rowniez.