Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niech ktoś podpowie:)

Nowy Sącz czy Zamość?

Polecane posty

Gość a ladna jestes?
wlasciwie to kogo ja oszukuje? chyba sam siebie, bo jestem delikatnie mowiac szpetny:o🖐️

Gość stała bywalczyni kafe
no to zgraj sie z autorką, jak oboje wolni

w NS jestem kilka razy w miesiącu, szczerze to tam nic nie ma, chyba największa atrakcja NS to sandecja, haha to małe miasto gdzie nie ma praktycznie nic to już wolę skamieniałe miasteczko w ciężkowicach, dworek paderewskiego w kąśnej, czy nawet grociarnię w jastrzębi, super jest w pieninach,

Gość a ladna jestes?
autorka temate mnie nie chce😭

Ale ja nie jestem wolna:) Mam swojego matrymonialnego oszusta:)

Gość MArek343
no i nie zapomnij o Wisniczu .

Gość stała bywalczyni kafe
a to sory w każdym razie polecam zamość, wszytsko wyremontowane, pomalowane, odbudowane wały i inne cuda fajnie

Gość a ladna jestes?
pieknie... ide sie schlac:(

Gość do mario
ołtarz na zwiedzanie:D radze sie delikatnie zagłębić w lekturze okolic Nowego Sącza ...bo jest owszem KRYNICA ale ZDRÓJ nie Górska :(

Uważaj na siebie! Dzięki, kafeterianie, za pomoc;) Wykorzystam każdy* wpis ;) * prawie każdy ;)

Gość a ladna jestes?
nie bede! tak sie schleje, ze popamietacie. tzn Wy bedziecie miec wyrzuty a ja sobie rozpruje watrobe:(

No czekaj, a jak ten oszust okaże się prawdziwym oszustem? Możesz być moją brzytwą, której chwycę się, tonąc. W przeciwnym wypadku świat straci nas oboje!

Gość a ladna jestes?
dla mnie nie ma juz nadziei:( jeno chlanie mje zostalo:(

Gość Zdecydowanie Zamość
Pewnie nie będę obiektywna bo pochodzę ze stron zamojskich, ale zdecydowanie Zamość. I to nie tylko ze względu na samo miasto, ale całe roztocze. Obecnie mieszkam w Warszawie i dopiero teraz mogę ocenić piękno tamtych terenów. Zamość teraz się rozwija, nowe inwestycje właśn ie nastawione na turystow- przebudowa parku. I bliziutko do Krasnobrodu, do Zwierzyńca, Suśca, a tam przepięknie.

Cóż, nie mnie ingerować w Twoje życie. Odchodząc, pomódl się za mnie, co by mnie oszust jednak nie oszukał :D

Gość a ladna jestes?
niewierzacy ja, wypic moge i za Ciebie:(

Hehe, lubię Cię!

Gość a ladna jestes?
w internecie jeno. Życie nie rozpieszcza mnie:(

Gość dfgrthj
jestem z zamoscia ale to nie przeceni mojego obiektywizmu, jest wiele inwestycji same przebudowy, odnowione jest zoo, starowka wyremontowana jest czasem jeszcze kilka rzeczy nie zrobionych rozkopane gdzieniegdzie ale miejsc do zwiedzenia bedzie wiele. Po za tym to jest Roztocze mozna skoczyc jak ktos wczesniej wspominal do Zwierzynca, Krasnobrodu, Susca. Przyjedziesz zobaczysz i ocenisz sama.

Gość paullibka2
Słuchajcie, mam pytanie jesli chodzi o Nowy Sącz... To czy mozecie polecic mi jakąś dobrą przychodnie jesli chodzi własnie o to zeby w miare szybko zapisac sie na wizyte ?

Gość gość
paulibka- jesli chodzi o naprawde dobrą przychodnie to z mojego doświadczenia ze służbą zdrowia polecam dokładnie ta http://www.osteodex.pl/ Bardzo dobra przychodnia, tu nie czeka sie jakoś strasznie długo jesli chodzi o wizyty u lekarza.

Gość kooossowa
To prawda, to jest naprawde bardzo dobra przychodnia i jesli chcecie sie leczyc we właściwym miejscu to dokładnie tam.

Gość gość
Zdecydowanie Zamość. Piękny rynek i dużo miejsc do zwiedzenia, wystarczy wyszukac w google. ;) Co wakacje jeżdżę do Zamościa, ale do rodziny....;]

Cztery dni w Zamościu? Co tam robić dni cztery? Jeden no! Góra dwa i koniec atrakcji. Chyba ze wyskoczyć przy okazji do Zwierzyńca, i może Krasnobrodu.