Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pusia Alusia

Czy to prawda, że chude dziewczyny zawsze mają powodzenie?

Polecane posty

Gość Pusia Alusia

A co z powiedzeniem facet nie pies na kości nie leci?

Gość wiocha wiocha wiocha
Ano nic.

Gość oin0inin
mezczyzna nie sikorka na slonine nie poleci

Gość *liliann
Ale mówi się też... Facet nie sikorka, na słoninę nie poleci :)

nieprawda, jak ma mordę jak pasztet to facet nie poleci nawet jakby miała najlepsza figurę na świecie, ale jeśli będzie mial do wyboru dwie mile panie, o ładnych buźkach to pewnie wybierze te szczuplejsza...choc nie musi być to regułą..

Gość heeh
Ja tam chuda nie jestem ale ladna napewno.Mam chuda i bardzo ladna kolezanke a jak idziemy razem to ja mam zdecydowanie wieksze powodzenie niz ona,Dodam ze nie jestem tlusta ale taka jakby to powiedziec-konkretna,zaokraglona tu i tam:P

Gość wielke PHI!
@ trolik śmiem sie spzreciwić. ktory facet na twarz patrzy.

Gość powiem i ja .......
nie ma reguły ....każdy facet ma swój gust i nie tylko chodzi tutaj o wygląd ale o charakter dziewczyny ....jej zainteresowania itd....zawsze w życiu jest tak że lubimy mieć obok siebie ludzi z którymi czujemy się dobrze ...mają podobne spojrzenie na życie .....poglądy itd....

Gość wielke PHI!
Z resztą jest wystraczająco dużo kobiet które mają ładna twarz i zgrabna figurke.

Gość Dobra rada dla sąsiada
Nie jestem chuda ale i tak nie mogę się opędzić od natrętów;-) a kysz , a kysz.......

moze trafiam na innych facetow, ale deklasuje swoje kolezanki, ktore maja podwojne D, sama mam male piersi ale ciagle slysze od facetow, ze mam piekna twarz i oczy, widocznie im to wystarcza :) stad wiem ,ze figura nie musi byc wyznacznikiem powodzenia, ale milo jak kobieta jest zgrabna

Gość wielke PHI!
No ja będac kobietą na pasztety powyżej 70 kg nie moge patrzeć,

Gość Pusia Alusia
Ja często słyszałam od facetów, że kobieta musi mieć trochę ciałka, i że na chude lecą krypto-pedofile. I jeszcze mi mówili, że modelki są wysokie i wychudzone, bo projektanci to pedały i chcą aby kobieta jak najbardziej przypominała im mężczyznę

No kur­wa, przeciez faceci też mają rozum i kolega chudej nie powie "Wiesz, szkoda, że nie masz ciałka, wolę od Ciebie Anię" czy też "kurde, no zrzuć troche bo ta nowa chuda jest fajniejsza". Jeden komplementując powie prawdę, inny będzie chciał być miły po prostu.

I jeszcze mi mówili, że modelki są wysokie i wychudzone, bo projektanci to pedały i chcą aby kobieta jak najbardziej przypominała im mężczyznę troche tak ale tak naprawde powody dla ktorych projektanci wybieraja szczuple modelki sa prozaiczne- chodzi o koszty materialu i robocizny, wiadomo, ze zeby ubrac kobiete o rozmiarze xxs potrzeba mniej materialu niz na panne z numerem 48, czesto te ubrania nie sa nawet zszywane bo i tak robi sie je pozniej na zamowienie, tak jest po prostu taniej

Gość Pusia Alusia
trolik moim zdaniem nie powinno się promować chudości, bo później młode dziewczyny popadają w kompleksy i anoreksję, modelki powinny być normalnej wagi, a nawet lekko zaokrąglone

zgadzam sie, uważam jednak, ze promowanie jakiejkolwiek skrajności jest złe, także tych "zaokrąglonych" kształtów, nie mowie tutaj o figurze typu Jennifer Hudson tylko o np. Grycankach, a szczególnie o tej 15 letniej córce...tragedia...

Gość Dobra rada dla sąsiada
Pusia bo modelka to wieszak nie człowiek , wszystko musi na niej idealnie leżeć ! Projektanci to głównie homoseksualiści-takie środowisko , coś w tym jest o czym piszesz;-) Jak byłam 10 kg do tyłu to facet mi powiedział , że jestem ZA CHUDA! Drugi , że chudej by nie dotknął kijem od szczotki;-) Opinia jest jak doopa - każdy ma swoją:-)):-)):-))

"a nawet lekko zaokrąglone" Z jakiej paki? Niech zrobią badania ustalą przeciętny rozmiar i takie będą. Ubrania na osobach wyższych po prostu lepiej się prezentują dla oka, a jeśli taka modelka jest puszysta to wygląda już potężnie. A każdy chce w końcu jak najlepiej swój towar zaprezentować niestety. Ale jakby brano wysokie, ale z normalną wagą to by chyba najlepiej było. Tak samo wszelkie reklamy rajstop itp modelki są szczupłe i po 180 cm mają by nogi ładnie wyglądały.

Gość Pusia Alusia
Dobra rada dla sąsiada - czyli lepiej się czujesz jak jesteś cięższa? :)

Gość Pusia Alusia
Krwawa Wilczyca - no właśnie jak by modelka była zaokrąglona tu i ówdzie to by się lepiej prezentowała i lepiej by zareklamowała produkt

Gość Pusia Alusia
Też zauważyłam (i nie tylko zresztą ja), że osoby przy kości są zawsze roześmiane i skore do żartów, a ci chudzi to ponuraki, oczywiście nie zawsze, ale wyjątek potwierdza regułę

Ja nie pamiętam dokładnie, ale zdaje sie, że robiono badania i na szczuplejszych bardziej się podobają jednak. Co nie znaczy, ze na anorektyczkach (tych prawdziwych) Szczupłość chyba kojarzy się ze zdrowiem, aktywnością fizyczną itd, niekoniecznie słusznie.

Pusia Alusia, sory, ale widać, ze masz kompleksy. Człowiek to człowiek. Jak chcesz uzależniaj sobie cechy charakteru od wagi, ja nie mam zamiaru.

Gość jnb pomarańcza
Na chudzinach ubrania się tak samo dobrze prezentują jak na wieszakach ;)