Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizkadd

czy to ciąża czy to przed okresem?

Polecane posty

hej...miałam się odezwać. dostałam drugi okres po escapelle. nie wiem czy doszło do poronienia czy co...tak czy siak mam drugi okres więc chyba na pewno ciąża wykluczona. w poniedziałek ginekolog i badania więc chyba wszystko się wyjaśni.

Witam Was drogie Panie! Mam pytanko.. wcześniej miałam długie cykle (ok 35-38 dni), jednak wyszłam za mąż i chcieliśmy się trochę dorobić zanim pojawi się bobasek:) zaczęłam brać tabletki Microgynon 21.Brałam je ok 1 roku.Cykl mi się wyrównał (jak w zegarku-28 dni).Jednak 3 miesiące temu znalazłam pracę.Pracowałam w takich godzinach kiedy akurat przyjmował mój ginekolog.Nie miałam po prostu czasu na wizytę i nie poszłam po receptę.Dopiero teraz kupiłam tabletki. Chcę znowu zacząć brać.I tu zaczyna się mój problem. Po skończeniu tabletek miałam normalny okres po 28 dniach a potem gdy już ich nie wzięłam to po miesięcznej przerwie miałam jakby plamienie po 31 dniach(parę plamek później dzień przerwy i znowu plamy). Niby wiem że organizm musi się na nowo ustabilizować.Te plamienie wzięłam jednak za okres.Jednak teraz czekam na okres bo chcę zacząć tabletki ale minęło już 38 dni i nic. Współżyłam z mężem parę razy ale zawsze uważaliśmy. Nie przywiązywałam wagi do śluzu ale wydaje mi się że jest biały i kleisty-ale nie ciągnący się.Czy mogę być w ciąży?