Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dajecie psu do jedzenia

co dajecie psu

Polecane posty

jak wszystko jest takie drogie, ostatnio nic mu nie pasuje, tylko kości by wpierdzielał a z kasą u mnie coraz gorzej (psiulo ma jakieś 60 kg i sporo potrzebuje), nie chcę żeby chodził głodny a jedzenie jakie mu ugotuje : mięso dla psów plus makaron dla psów plus jakieś resztki z obiadu - nieraz stoi cały dzień w misce, psie chrupki też leżą nie ruszone i czasami się zastanawiam czy go nie przegłodzić? jak jest u was?

Gość jaś bez małgosi_
jedzenie ma, z głodu nie padnie przecież mu dajesz jeść i to nie chleb ze smalcem, tylko jedzenie dla psów

no właśnie aż czasem się na niego wkurzam, bo naprawdę się staram żeby to żarcie było wartościowe a nie woda z mięsem, a ta za przeproszeniem menda tego nie rusza...

może ktoś ma jakieś sposoby na takich niejadków ?

Gość icek z Łodzi
przegłodzić pare dni i będzie wszystko jadł zostaw tylko miske z wodą na 3 dni po 3 dniach daj jeść

Gość kihja
ja kupuje serca kurze bądź indycze..... ale tanie to nie są kości mielonka dla psów - ale juz sie im znudzila, juz jej nie jedza nie mam wiecej pomysłów jak je karmic? doradzi ktos

Niestety nie ma sposobu na takie małpy (wiem z autopsji). Musisz go przegłodzić, nie dosłownie- zostaw mu w misce karmę, z głodu nie padnie. U mnie to już zmierzało do dawania szynki, kotletów itp., a przy jego gabarytach mogłabym skończyć pod mostem...

Ja mojemu daje różne żarło. Czasami też focha ma, że chce coś innego. Zostawiam mu w misce. Jak dvpa mu zgłodnieje to przyjdzie i zje. Mój dzisiaj w menu ma: wątroba drobiowa usmażona + chrupki psie + ser żółty :D

Gość ja też mam psy
kupuję ryż makaron porcje rosołowe,skórę wyrzucam bo za tłustai= i je czyści,wpierdzielałyby suchą karmę tak ją lubią ja mam młode psy jeden dwa miesiace cane corso ale rośnie bestia i bigla tez łakomy ,ze hej wczesniej miałam przez 11lat sukę owczarka niemieckiego,gotowałam gar 4 l zupy porcje +ryż ,makaron (kaszy nie trawiła)+marchew i była piękna jak lew miała też okresy buntu ale po przegłodzeniu jadła moje szczeniaki na razie to jak dwa odkurzacze:)

kuźwa wątróbkę drobiową to bym sama zjadła haha nie to że aż taka bieda tylko mi smaka narobiłaś. No właśnie tak myślałam żeby go przegłodzić, tzn zostawić mu to co JA proponuję a jak nie pasuje to poczekam chyba że to będzie dłużej trwało to zabiorę go do weterynarza. Bardzo dziękuję za podpowiedzi

Gość ghjyhyhuj
Gdy sie kupuje takiego wielkiego psa (60 kg!!) to trzeba się liczyć, że wyżywienie będzie kosztowne....Ja mam 2 psy ( małej rasy) i karmię je chappi - puszka i sucha karma...małe psy mało jedzą więc nie są drogie w utrzymaniu...

ale to już nawet nie chodzi o to, że mnie dużo kosztuje (wiem że na początkowo tak napisałam, ale wolę odmówić sobie niż psu), tylko o to, że nic mu nie pasuje. Zrobię tak jak poradziliście zostawię to co ma, ma chrupki, ma makaron z mięsem i woda też jest i zobaczymy