Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda126

ciąża czy to możliwe?

Polecane posty

Gość magda126

Witam, uprawiam ze swoim mężczyzną sex bez zabezpieczenia. Chociaż do erekcji we mnie dochodzi bardzo rzadko. Ostatni raz dokładnie miesiąc temu podczas mojej miesiączki. Od tamtej pory czuję się dziwnie zmęczona. Dużo śpię, jestem obolała, bolą mnie plecy i kark. Mam napady smakowe i zauważyłam częste oddawanie moczu. Teraz teoretycznie mam miesiączkę chociaż bardziej nazwałabym to plamieniem bo nie jest to zbyt obfite trwa 3 dni i już praktycznie zanika, a normalny okres mam przez około 7 dni. Dodatkowo od 3 dni strasznie boli mnie śródbrzusze. Czy możliwe jest że jestem w ciąży?

Gość kudłata Adela
bardzo możliwe

Gość do erekcji w tobie
hehehhe dobre ....

Gość chodź ze mną tam...
Chociaż do erekcji we mnie dochodzi bardzo rzadko. to jak uprawiacie seks? bez erekcji to niemożliwe

Gość magda126
chodzi o to że dochodził często na zewnątrz bo wlasnie bał się że dojdzie do zapłodnienia

Gość do erekcji w tobie
właściwym byłoby napisać "do wytrysku we mnie " erekcja to inaczej wzwód radze się udać do szkoły i nieco doszkolić , a jeśli chodzi o odpowiedź na Twoje pytanie to jest to bardzo możliwe że jesteś w ciąży !

Gość do erekcji w tobie
skoro uprawiacie seks bez zabezpieczeń to zawsze istnieje ryzyko ... stosunek przerywany to nie jest metoda zapobiegania ciąży ! Życzę powodzenia :)

Po pierwsze kretynko erekcja to nie jest jak koles się spuści w tobie tylko jak kolesiowi staje downie. Pozatym objawy ciąży na początku nie są takie tylko sobie to uroilas. Następnym razem założ swojemu menowi gume na instrument i problem z głowy. A pozatym test ciążowy kosztuje około 10 zł. Ale widać że jesteś taka głupia że nie wiedzialabyś czy na to się sika czy sra:)

Gość Flavia.x
Avantiii Jak super bezpośrednio ;) podbijam

Po prostu ręce opadają jak się czyta takie głupoty na kafeterii nie ma gratis badania ginekologicznego żeby stwierdzić czy młoda dziewczyna jest w ciąży.