Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieknaca mlekiem

Seks - karmienie piersią ?!

Polecane posty

Gość cieknaca mlekiem

Mam brzdąca co ma 2 miesiące. Mąż bardzo chce się ze mną kochać, ALE ja nie mam ochoty a dwa to brzydzi mnie wyciek mleka podczas seksu... Były 4 podejścia- dwa pierwsze bolały i przy każdym cieknie mi strumieniami mleko!!! Tak się nie da kochać... a Wy jak to znosicie? Czy ja jestem jakaś nienormalna?! Zero ochoty na seks a jak już jest to mnie to obrzydza /wyciek mleka/. Od dwóch tyg. dokarmiam dziecko mm. Miałam cc.

Gość cieknaca mlekiem
Do tego boję się że zajdę w ciąże a po cesarce by mnie rozsadziło.... nie zabezpieczamy się. Ja to w ogóle miałam problemy z zajściem i donoszeniem. Od zawsze był kalendarzyk albo stosunek przerywany.

Gość mango__
a po co dokarmiasz jak masz dużo mleka? no niestety tak to już jest przy karmieniu :/ wkładki laktacyjne w stanik, żeby tak nie leciało i możliwie nieuciskające piersi pozycje...

Gość cieknaca mlekiem
bo mam za malo mleka, dziecko wypije z piersi i sie zlosci i musze dac mm. moj klocek wazy 7kg to i jesc musi

Gość gtyut7y
odciagaj mleko przed seksem

Gość cieknaca mlekiem
i to mnie zniecheca dokarmienia piersia..... nie ma seksu, zadnych wyjsc na 3-4 godziny.....bo cyce rozsadza....

Gość cieknaca mlekiem
ale mnie to obrzydza. on chce mi possac.....

Gość b.e.a.t.a
Czemu zaraz obrzydza?? przeciez to normalna rzecz, chociaz niezbyt komfortowa. Mnie to z poczatku krepowalo, nie wiedzialam jak maz do tego podejdzie. Ale podszedl na luzie - troche sie posmial z poczatku, potem sie przyzwyczail.

Gość cieknaca mlekiem
obrzydza.... proste dlaczego. zaczynami sie miziac rozbierac i co.... on dotyka mi piersi a tu fontanna....... i juz mi sie odechciewa wszytskiego......

Gość defdfdsfdsf
kobieto opanuj sie, wiesz ile tu jest kobiet ktorych maz nie pragnie juz,bo po porodzie sie zmienily, zapomnij o cyckach, ciesz sie ze masz takiego meza a nie jakiegos chooja, niech leci mleko, a ty sie bzykaj

zaloz stanik,wkladki laktacyjne i tyle. dajcie sobie spokoj z cyckami i cieszcie sie seksem... w bieliznie tez moze byc ciekawie :)

Gość cieknaca mlekiem
moj maz mnie pragnie wiem o tym.... ale co ja poradze jak sie zle czuje z tymi cyckami...co to za seks w staniku?! uwielnbialam przed ciaza jak piescil mnie cala jak bylam naga.... /w trakcie ciazy nie wolno bylo sie seksic/......

o rany dziewczyno. idź na jakieś ustępstwa. przecież to nie na zawsze. albo się przełam i "sikaj mlekiem" albo kochaj się w staniku. a jesli chodzi o zabezpieczenie to postarajcie się o jakieś dopuki ci się cykle nie unormują.

:):) Jak Twoj facet chce ssać taką fontanne to może mu smakuje:);) A tak poważnie - stanik + wkładki laktacyjne i do roboty:) Jeżeli Cie facet podnieca i pragniesz Go to masz czas i ochote na myślenie o cyckach?:/ A co ja miałam powiedzieć jak mi z piersi lało sie juz od 4 m-ca ciąży!!!????

Gość kama...32..........
mialam identycznie zero ochoty do tego te piersi pelne mleka. Czulam jakby to nie bylo moje cialo, jakby przyczepili mi piersi innej kobiety. Zawsze mialam B i uwielbialam je a po porodzie male D masakra. Brzydzilo mnie karmienie piersia, to nie bylo dla mnie. nalezalam do kobiet ktore nie chcialy karmic. Odstawilam corke ii odrazu poczulam sie lepiej, odzylam, nie bylam sfrustrowna. Nie zaluje a corka jest zdrowa, kochana mimo nie karmienia piersia

Gość mango__
szczerze to nie wierze w ten mus dokarmiania mm. może się złości dlatego, że z piersi to się musi napracować, a z butelki leci jak z kranu ;) przystaw małego - niech porządnie wyssie obie piersi i wtedy jak się maż zbliży to i z piersi nie będzie tak tryskać!!! mi w szpitalu przyjaznym karmieniu martwili się tym, ze duże dziecko i czy ja wykarmię, od razu założyli dokarmianie, ale 'tryskałam' mlekiem i normalnie dziecko się najadało.

Gość gość
ja bym uwielbiam ssac takie mleczne piersi... (patrz polski film "Mleczna droga")... nie mowiac o ogladaniu jak mleko tryska z piersi w czasie seksu (szczegolnie w takiej pozycji, gdy kobieta jest na gorze, mezczyzna lezy, a kobieta w przysiadzie nabija sie na mezczyzne - niekiedy ta pozycja zwana jest "asian cowgirl")... zreszta zawsze wtedy mozna sie wymienic na inne "mleczko", ktore mezczyna zostawi kobiecie :)

Gość gość
Niech dziecko porządnie wyssie piersi przed seksem, to nie będzie tryskać. Za 1-2 miesiące się unormuje.

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seks? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Renata, znajdziesz mnie na http://tele-amatorki.pl/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...