Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero mężczyzn

Świadomie zaszłam w ciąże z nieznanym mężczyzną a teraz...

Polecane posty

Gość zero mężczyzn

Świadomie zaszłam w ciąże z nieznanym mężczyzną a teraz... Mój ojciec zostawił mnie i moją matke jak miałam 15 lat, chciał potem ze mną utrzymywac kontakt ale ja tego nie chciałam, moja matka również. Przez lata wmawiała mi że dziecko jest własnością kobiety, więc nie ważne z kim kobieta zajdzie w ciąże, dziecko należy tylko do niej bez względu na wszystko. Więc półtora roku temu postanowiłam że zajdę w ciąże na dyskotece z pierwszym lepszym mężczyzną i tak zrobiłam. Moja matka z którą prowadzimy własną firme obiecała mi pomoc twierdząc że wszyscy mężczyźni są gówno warci. No i tak też się stało. Jak urodziłam to ojciec przyszedł mnie odwiedzic by poznac wnuka ale ja i moja matka wyrzuciłyśmy go. Ojciec starał się o kontakt ze mną ale po tym co matka mi powiedziała ja już nie chciałam go znac. A teraz jeszcze to mnie spotkało. Spotkałam mężczyzne z którym na tej dyskotece spałam, zaczął do mnie zagadywac i przypatrywał się mojemu dziecku. Po dwóch tygodniach jak go spotkałam znowu spytał się mnie czy to jego dziecko i powiedział że chciałby się ze mną spotkac, porozmawiac na ten temat albo inaczej zażąda testów DNA. Ja za wszelką cene staram się mu wmówic że to nie on jest ojcem ale nie wiem co teraz robic w tej sytuacji? urodziłam syna i obie z matką stwierdziłyśmy że ten chłopiec którego ja wychowam nie pozna ani swojego ojca(miałam taką nadzieje że tak się stanie) ani mojego ojca. Dwie kobiety lepiej wychowają dziecko.

Gość CZY ONA TU JESZCZE JEST
pierdzielisz trzy po trzy ale wiadomo to jest kafe :D ...zagłębie pisarzy :D

Gość byrketi
jestes chora psychicznie!! trzeba byc trzepnietym zeby ukrywac fakt z kim masz dziecko! ojciec dziecka ma prawo wiedziec glupia egoisttyczna świnio!! ty i twoja matka to patologia

Gość zero mężczyzn
To nie prowo. Ja i moja matka jesteśmy dwiema samodzielnymi kobietami ktore dobrze sobie damy rade. A ten facet? jakim prawem pyta mnie oto czy jest ojcem. Co go to wogóle obchodzi, każdy inny cieszyłby się że nic od niego nie chce. Zresztą to jest moja sprawa a nie jego. To samo tyczy się mojego ojca. Zostawił moja matke, chciał miec kontakt ze mną a teraz do szpitala śmie przychodzic z grzechotką dla dziecka żebym pokazała mu wnuka.

Gość mama - to ja
Syn to też płeć odmienna. Coś z Wami jest nie halo.

Gość mama - to ja
Z jakiego powodu ojciec zostawił matkę?

Gość oł noł
ze tez komus chce sie takie bzdury wypisywac

Gość zero mężczyzn
A skad ja mam o tym wiedziec? matka mi tego nigdy nie powiedziala, potem stwierdzilam ze on nas po prostu skrzywdzil. Dwie kobiety wychowaja chlopca na prawdziwego mezczyzne, dobrego, odpowiedzialnego. Dlatego bedzie lepiej go pozbawic ojca a nawet dziadka, jakos sie to dziecku wyjasni za pare lat. Ja nawet nie myslalam o tym ze ten facet z ktorym spalam wogole mnie pamieta.

Gość olaboga-------
zostawił ją pewnie dlatego ze taka sama dupodajka jak autorka tematu

Gość zero mężczyzn
Nie jestem zadna dupodajka. Po prostu postanowilam sie przespac z pierwszym poznanym facetem i zajdz w ciaze, to byl moj jedyny cel. Liczylam na to ze moje dziecko nigdy nie pozna swojego ojca bo tak byloby lepiej. Jednak mylilam sie i jestem teraz przesladowana przez tego czlowieka.

Gość mama - to ja
Nie każdy facet, to świnia. Widocznie ten, z którym się przespałaś, to jest w porządku. Tylko wiedz jedno, synkowi bardziej, wbrew pozorom, potrzeba ojca, niż córkom.

Gość CZY ONA TU JESZCZE JEST
jasne juz widze jak chłopczyna który przeleciał panienke na dysku bedzie ja pamietał :D a dwa -bedzie sie bił o dziecko przeciez na tym dysku 3 innych mogło ja przeleciec weź przestan

Gość zero mężczyzn
Tak! Ten się akurat zainteresował. Nawet powiedział mi że byłam pierwszą dziewczyną z którą to zrobił. On był moim jedynym partnerem ale to jednak mnie nie interesuje. Mężczyźnie nie ważne czy są przed ślubem czy po ślubie z matką swoich dzieci, na początku chcą potomka potem im się nudzi i go zostawiają.

Gość Annatema
Sytuacja tyleż skomplikowana, co nie prawdopodobna, dlatego pachnie prowokacją. Raczej mało prawdopodobne, że kobieta chcąca urodzić i"samodzielnie" wychować dziecko planuje zajście w ciążę w dyskotece. Zbyt wielkie ryzyko wszelkich obciążeń i patogenów: chorób, uzależnień, upośledzenia itp. Raczej korzysta z banku spermy lub ogłoszeń w internecie, a jeśli nie ma kasy - umawia się z kolegą na naprawdę "niezobowiązujący"sex ;)

Gość Annatema
*nieprawdopodobna

Gość trudno uwierzyć że
ktoś zachodzi w ciążę z obcym nie przebadawszy dawcy i jego nasienia - ryzyko kalectwa, upośledzeń, wypaczeń charakterologicznych. A co, jeśli "obcy" jest chory np. na aids, ma chorych psychicznie rodziców lub rodzeństwo, wady genetyczne, jest nosicielem innych groźnych chorób?

Gość zero mężczyzn
Ja wolałam nie wiedziec kto jest ojcem mojego dziecka. Stwierdziłam że tak będzie najlepiej w przyszłości dla mnie i dla dziecka.

Gość trudno uwierzyć że
albo jest kryminalistą lub alkoholikiem z dziada pradziada?

Gość no ale wobec tego co
wybieralaś ojca dziecka po wzroście i kolorze oczu?

Gość A ja powiem ci autorko tak
Wychowywałam sie w pełneji szczęśliwej kochającej sie rodzinie. Zanim poznałam faceta z którym chciałam mieć dzieci miałam ich bardzo bardzo wielu... Dziecko do mnie mówi mamusiu a do swojego ojca tatusiu. Kazde z nas wie jaką krzywdę by dziecku wyrządziło zostawiając je. Dziecko bez któregoś z rodziców jest jak okaleczone-szkoda tylko że tego okaleczenia dokonuja nabliższe mu osoby na których ono powinno móc polegać,a okazuje sie ze ono nie ma nikogo na kogo mogło by liczyć. Małe dziecko pozostawione same sobie,skrzywdzone przez jedyne osoby którym powinno móc ufać. MAKABRA! KIEDY NA ŚWIAT MA PRZYJŚĆ DZIECKO WSZYSTKO POWINNO BYĆ DOPIĘTE NA OSTATNI GUZIK-to że taknie jest,właśnie to,sprawia że te dzieci nie mają normalnego zycia i nie dostaja dobrego wychowania.

Gość olaboga-------
napisala przeciez ze przespala sie z pierwszym lepszym - wiec nawet nie bylo selekcji jesli chodzi o wyglad