Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klips+-

powiedzcie prosze czy ja paranoje mam czy co...

Polecane posty

Gość klips+-

Czesc dziewczyny! Sluchajcie problem taki: 2 ostatnie okresy mialam dziwne. Trwaly do dwu dni i skape krwawienie. Dziwne ale pomyslalam stres. Tylko, ze od dluzszego czasu dziwne objawy (nie zwracalam uwagi poki nie zaczely dokuczac) krosty na twarzy, lekkie mdlosci, bole podbrzusza jak na okres, bole cyckow, wrazliwa na zapachy, nic co jem nie sole a teraz czekolade bym solila, to samo z herbata nie pijalam a teraz mniam, zmienne nastroje - sama z soba nie moge wytrzymac. Zrobilam tydzien temu 3 rozne testy i dupa negatywne. Dzieci snia mi sie po nocach, chcialabym miec dziecko, nie wiem co zrobic czy to stres, dziecko czy moje widzimisie. Co do seksu wielokrotnie odbywany ze stalym partnerem bez jakichkolwiek zabezpieczen od 3 lat. Prosba czy ktos moze mi cos doradzic co zrobic, uspokoic przynajmniej. Prosze!

Gość Mama123
Najlepiej udaj się do lekarza. Ja miałam podobnie. W lutym 2 dni plamienie. I wtedy zrobiłam 2 testy wyszły negatywne. Ale w marcu miesiączka się nie pojawiła byłam u lekarki dała mi tabl na wywołanie mies. Wzięłam 7 i czekałam aż się pojawi. Ale w tym czasie również jak ty zaczęłam odczuwać mdłości (zazwyczaj gdy patrzałam na jedzenie:) ) . Ból piersi. Znów zrobiłam test i zobaczyłam 2 kreski. Dzisiaj jestem umówiona na wizytę do lekarza i on potwierdzi czy to faktycznie ciążą. Od wczoraj boli mnie podbrzusze. Jeszcze nie mam tak jak ty że czekoladę bym soliła:P ale słodyczy jem ile widzę :) tak samo miałam w pierwszej ciąży :) więc głowa do góry idź do lekarza może się czegoś dowiesz:) może w końcu ci się udało:))

Gość klips+-
Dzieki za odpowiedz. Wczoraj w szpitalu robilam test beta hcg i po 2 godzinach odebralam wynik, wyszedl wynik > 0,100 czyli totalny brak ciazy. Nie wierze juz ze w ciazy jestem. Tylko, ze nadal mnie mdli, mam bole podbrzusza, sikam czesto itp, itd. Nie wiem co mam myslec. :(