Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta_----

Pytanie do mam z Irlandii.

Polecane posty

Gość marta_----

Witam. Mam pytanie odnośnie środków do prania :) W czym prałyście ciuszki i pościel dla swoich pociech?? Przyszedł czas aby zacząć powoli się szykować ze wszystkim, ale nie wiem co będzie dobre do prania i nie uczuli... Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

nie mam jeszcze dzieci ale tutaj wlasnie jak poprzedniczka napisala polecam fairy , tych co znam co maja dzieci uzywaja wlasnie tego :)

Gość poperam poprzedniczki
Fairy proszek plus fairy plyn do plukania :) Comfort bialy do plukania tez znam, ale wole plyn fairy zdecydowanie - pieeeeeknie pachnie :):):)

Gość marta_----
Dzięki wielkie dziewczyny :) Sama używam fairy i rzeczywiście ładnie pachnie. Myślałam, że może są jakieś inne środki typu płatki mydlane albo coś, ale skoro mówicie, że fairy jest ok to spróbuję :)

Gość szkotka uk
ja tylko na poczatku mialam jakies srodki specjalnie przeznaczone dla dzieci a pozniej poprostu kupowalam plyny i proszki non bio. Nie bylo zadnej roznicy, no chyba ze w cenie. Jak dziecko nie ma uczulenia to nie widze potrzeby kupowania 2 razy drozszych srodkow pioracych

Gość szacun dl takich ludziii
Fairy proszek dla dzieci i lenor brazowy (orchidea) do plukania. Nigdy nie mial alergii.

Gość mama z irlandii
fairy washing powder+comfort bialy