Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedowaswszystkich

po ilu spotkaniach nalezaloby usunac konto randkowe?

Polecane posty

czy w ogole istnieja jakas niepisana zasada? czy mozna przyjac, ze jesli np po 3 bardzo fajnych spotkaniach, chemicznych takich, ktos dalej utrzymuje konto i zaglada na nie co dzien to czy czas pomyslec o zakonczeniu takiej znajomosci, bo ten ktos widac, ze wciaz szuka? czy poczekac....? ale na co? jak znajdzie jednak tam inna osobe?

Gość ha ha ha ;dploekr
chłopak z którym się spotykałam po jakichś 3 spotkaniach powiedział mi że oddał konto kumplowi ja swoje zawiesiłam po tym.

ja tak instynktownie tez mam odczucie, z e wlasnie moze po 3 spotkaniach warto by usunac.

Gość ha ha ha ;dploekr
eee po co od razu usuwać ? na jakim portalu masz konto ? wiesz mi niby powiedział, że kumplowi oddał konto i niby fotki tam swojej nie ma i zmienione są wszystkie dane ale któż raczy wiedzieć

Gość Mój luby kiedyś...............
też usunął konto ale pojawiło się takie które teroszkę mi podpadało i ktoś mnie z niego odwiedzał było bez zdjecia. Ja swojego nie usunęłam.... Pytałam go czy on ma tam konto...zarzekał się ,że nie...baa nawet sie kłócił ze mną ,ze on nie ma. I co? Po roku całkiem przez przypadek okazało sie ,że miałam rację to było jego konto!!! Wiec usunięcie nic nie daje-można założyć inne. I nie wierzcie w bajki typu oddałem konto koledze:D mój też mi tak potem wmawiał.Zapomniał tylko ze znam na pamiec jego teksty sposób pisania ,a nawet drobne błedy gdzie popełniał w pisaniu. Taa konto oddał koledze...kto tak robi? Kolega ma problem ze założeniem własnego? Ha ha!! U mnie jedynym plusem tego wszystkiego było to ,ze jak się okazało mój już ex nie podrywał tam Pań tylko z racji braku znajomych i braku zajęc rozmawiał sobie....A gdy kobieta próbowała coś wiecej natychmiast kończył znajomosc.... Wiem bo sprawdziłam to dokładnie...

Gość gawusia
Najlepiej nie kazać nikomu usuwać konta tylko sprawdzać z jakiegoś fikcyjnego jak się sprawy mają. Jeśli facet myśli poważnie o kobiecie to chyba po prostu tak sam z siebie nie ma chęci ani potrzeby, by przeszukiwać zasoby internetu pod tym względem. więc nawet jeśli konta nie usuwa od razu to jego aktywność spada. Mam na myśli aktywność własnie po takim 3 spotkaniu. Jeśli zaś loguje się wciąz z taką samą częstotliwością, to moim zdaniem należy dać sobie spokój z nałogowym poszukiwaczem.

Gość Olgierd Jarosz
No właśnie pytanie powinno brzmieć: "Po którym spotkaniu zmienić konto randkowe? "

Gość alicjazczarow
Mysle, ze jesli nie jest sie desperatka to taka nasza postawa moze usypiac czujnosc faceta, a wtedy o ile nie zechce usunac konta, to na pewno nie zmieni go na jakies inne nowe. Wiec czarno na bialym. Jesli sie loguje mimo ze macie fajne spotkania 3-4, to znak, ze niestety wciaz szuka lepszej.

Gość Mój luby kiedyś...............
Zgadzam się z wypowiedzią gawusi. Ten mój niby miał konto ale jakoś nie wygladało to ,ze chce kogoś poderwać.Owszem odpisywał ale zwykle podawał nie swoje dane ,a gdy kobieta chciała pójśc np na kawę zaraz się wycofywał kończył rozmowę. Wiec nie zawsze jest tak ,że jak ma konto to zaraz tam szuka lepszej. Ja też przez całą naszą znajomosc miałam dwa konta pisałam z różnymi facetami o różnych sprawach-ale zawsze wiedziałam ,że nie spotkam sie z nikim i nikt nigdy nie dorównywał mojemu facetowi....