Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx1987

mam

Polecane posty

Gość xxx1987

mam ochote na sex moje wymiary to dl 21 obowd 15

Gość xxx1987
brak chectnej Pani

Gość xxx1987
chetnej;)

Ja pierdole.Co Wy macie z Tymi wymiarami,co mi po Twoich wymiarach jak w głowie pewnie sieczka i jak można iść do łóżka z kimś kto nie ma poczucia własnej wartości.Jeszcze wstaw zdjęcie bo mało żem dzisiaj wkurwiona.

Gość xxx1987
heh i widzisz zdjecia nie wstawie a wglowie mam napewno wiecej niz Ty jak chcesz mozemy sie przekonac

Gość xxx1987
:) to milo ale masz juz tam pana z chorym kregoslupem jak by nie on czemu nie:D

Gość malanielegalna
Miasto ?

To po co piszesz o wymiarach?Dla mnie taki koleś jest przykry.Jak bym się chciała z kimś bzykać to na pewno nie myślałabym o tym jakie ma wymiary.A co do tego kto ma więcej w głowie to nie ma wątpliwości.

Gość xxx1987
dokladnie Ty bez watpiniea wiec nie mamy o czym dyskutowac i wiem ze rozmiar nrzadko ma znaczenie albo wcale go nie ma

Gość Sidewalker
Chłopak po prostu chciał się dopasować do tych które tego wymagają, a te których wymiar nie obchodzi ( jak Ciebie ) i tak się odezwą :D I kto tu ma pustki w głowie ;]

Gość xxx1987
nie bede sie z Toba klucil bo nie ma zwyczaju czasami wole ustapic niz robic seceny widzialas jakie ludzie zakladaja tu tematy a moze specjalnie taki zalozylem by zobaczyc jak ludzie reaguja nie ladnie tak oceniac jak sie kogos nie zna przychodzi to latwo ale to glupota wiec jak chcesz mnie lepiej poznac pogadac nie ma problemu ale o ton nizej mow ok

Gość xxx1987
Sidewalker- gut;)

Gość xxx1987
prosi to sie swinia a my takich tu nie potrzebujemy wiec nara

Gość xxx1987
pewnie jestes zakapleksiona Kobieta ktora na to nie patrzy bo nawet sie boji popatrzec w lustro najpierw zajmi sie soba a potem hmm potem sie powies

Widzisz teraz przeczytałam to co napisałeś i mnie ująłeś i po co te wymiary,ale jeśli Cię tak bardzo tym uraziłam to sorry ale takie mam zdanie i tyle.

Gość xxx1987
to po co tak zaczynasz nie lepiej jest najpierw zapytac po co to robie itd nie bylo by latwiej niz zucac oszczersstwa i cisnienie podnoscic czy ja naskoczylem pierwszy na Ciebie nie jak bys grzecznie podeszla do sprawy to i ja bym tak zrobil;)

Gość Sidewalker
A z drugiej strony stary nieładnie że tak po niej jeździsz bo mogła by Ci napisać, że mały :D Oboje wiemy, że zawyżasz choć tu i tak pewnie zaprzeczysz... Co do niej to nie wiem po co w ogóle napisała skoro nie jest zainteresowana O.o ja tylko obserwowałem z ciekawości, a wtrąciłem się bo dziwnie się początkowy temat zmienia powoli :D a początkowego byłem ciekaw.

Gość xxx1987
dopiero drugi raz jestem na tym forum i za kazdym razem nie ma z kim pogadac normalnie zawsze ktos sie zuca i gada glupty nie znajac tej drugiej osoby ehhh

Gość xxx1987
rozumiem czy zanizam nie bede wstawial zdjec bo ja nie z tych nie masz podstaw by mi wiezyc ale nie masz ich by mi nie wiezyc ;)

Naskoczyłam bo jak nie fotki debilów to jakieś wymiary i po co?A i nie jestem zakompleksiona bo mam lusterko w domu a jakby nie to że mam do siebie szacunek to wstawiłam bym tu zdjęcie i co drugi by mnie tu chciał zerżnąć.

Gość xxx1987
i ja mam szacunek i zdjecia nie wstawie i nie Tobie oceniac jaka Jestes wedz spokojnie ;) i nie mnie oceniac jaki ja jestem bo latwo powiedziec jak bym wstawil zdjecie to i ze mna chiala by sie kazda ruchac bla bla bla ale wydajesz sie byc mila Kobieta moze zaczniemy znajomosc od poczatku bo cos nie wyszlo ??

Gość xxx1987
jak bys napisala ze masz ochote na sex itd to zdziwila bys sie co bym napisal nie mialem na celu tego co myslisz pozory czesto myla Moja Droga:)

Nie powiedziałam że każdy tylko co drugi a dokładniej bo wiadomo że każdy ma inny gust.

Gość xxx1987
To fakt;) ryzykuje troche dajac to tu ale kto nie ryzykuje ten nie ma ;) zostawiam gg 8508721 jak chcesz to napisz bede czul sie zaszczycony;)

Gość xxx1987
tak myslalem;)