Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona972

jestem rozdarta, nie wiem co robić

Polecane posty

Gość ona972
dzięki, a do R to ja się odezwałam

Gość mycha30
Ja Cię trochę rozumiem. Z jednej strony - sentyment i dreszczyk, bo to zakazane,a poza tym tylko od czasu do czasu, więc bez rutyny. Z drugiej - przywiązanie, pewność, stabilność. Chyba każdy z nich ma coś, czego w drugim Ci brakuje, dobrze mówię? :) Wiadomo, że nad związkiem trzeba pracować, są kryzysy, różne stadia. I nie można tak 'a, to se pójdę do innego'. Ale jeśli nawet bez R. czułabyś, że nie chcesz być w obecnym związku, to warto to przemyśleć. Moja rada: absolutnie nie sugeruj się, co pomyślą jego rodzice ani ile mebli miałabyś od niego zabierać. To nie jest argument, żeby niszczyć sobie i komuś życie. Może wyjedź gdzieś na jakiś czas, SAMA? W miejsce, które z żadnym z nich Ci się nie kojarzy. Daj sobie trochę czasu, nie kontaktuj się z żadnym, przemyśl wszystko. I może przynajmniej poczujesz, za kim naprawdę zatęsknisz :) A do komentujących: fakt, zdrada jest zła. Ale takie rozterki typu kocham dwóch/dwie nie są rzadkie. Sama przez coś podobnego nieraz przechodziłam. I najczęściej okazywało się, że żaden nie odpowiada mi na 100%. Więc kończył się i związek i platoniczna fascynacja : Powodzenia :)

Gość ona972
wiem, zrobiłam źle, ale czasu nie cofne, chcę to jakoś naprawić..

Gość a jjaaaa
mycha30-- masz 100 % rację Tego typu rozterki niejedna z nas przechodziła , którego wybrać . No i cóż zawsze ktoś musiał dostać po dupie takie życie . Ale póki mamy możliwośc wyboru to wybierajmy, chociaż zawsze jest na to czas w życiu . Slub ostatecznością nie jest , tylko jak się ma naście lat to się tego nie rozumie , albo siedzi '' dla dobra dzieci '' :D

Gość ona972
masz rację, taki wyjazd by mi dobrze zrobił. Za jednym na pewno zatęsknie bardziej.

Gość mycha30
Autorko: Niestety, jak ktoś przede chwilą napisał, to nie będzie łatwa decyzja, bo zawsze KTOŚ będzie odrzucony i zraniony. Nie da się inaczej. Ale im szybciej podejmiesz decyzję, tym mniejszy ból. Ciągnięcie tego nie rozwiąże problemu, tylko go zaogni.