Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość see ypu in the next life

Co powinien posiadać 30-letni facet, aby zainteresowała się nim kobieta ???

Polecane posty

Gość see ypu in the next life

Piszcie. Co waszym zdaniem powinien posiadać mężczyzna mający 30 lat, aby zainteresowała się nim atrakcyjna kobieta ? Przyznaję się bez bicia, że ja szans na atrakcyjną kobietę raczej nie mam, bo ładnej kobiecie niewiele mam do zaoferowania. Jeśli już to na jakąś szarą mychę ;)

Dobre zarobki, najlepiej jakis wolny zawod, lokum i w miare dobry wyglad. To jesli chodzi o atrakcyjna. Jesli chodzi o szara myche to wystarczy w miare dobry wyglad, srednie zarobki i dobra sciema.

Gość Panlalalanina
30 letni mężczyzna powinien już coś w swoim życiu osiągać aby zainteresować kobietę, na pewno powinien być zaradny i mieć już własne pieniądze, pracę ze stałym dochodem ; jeżeli miałby własne lokum to też dobrze o nim świadczy bo mnie osobiście mężczyzna mieszkający w tym wieku z mamą chyba by mnie dobił, powinien być już życiowo mądry,mieć pewne doświadczenia,plany na dalsze swoje życie , skupiać się na ważnych sprawach, powinien wiedzieć co jest w życiu istotne,wykazywać się odpowiedzialnością za siebie i za swoją potencjalną wybrankę. To co wymieniłam wcześniej nie oznacza że ma być statecznym panem z brodą ale nie może być już głupkowaty jak jakiś nielat.

Gość ja tam nigdy za atrakcyjnymi
sie nie rozgladalem , przeciez taka ma taaaaaaaaaaaaaakie wymagania ze mozg staje. A szara myszke zawsze moge znalezc :)

Gość Ewelka_____Rewelkkka33323
Inteligentny, zaradny, pracowity, opiekunczy, nie moze straszyc wygladem, musi szanowac kobiety, powinien dbac o siebie, do tanca i do rozanca, z poczuciem humoru.

Gość a jjaaaa
stały dochód własne lokum - ewentualnie perspektywa własnego lokum / plany realne/ samochód to tyle z posiadania

Gość Ewelka_____Rewelkkka33323
w 100000000% popieram Panlalalanina

Gość a jjaaaa
EWELKA -- pytanie jest co powinien posiadać Chyba , że posiadanie ma taki szeroki zakres :)

A może należy postawić pytania co oznacza "atrakcyjna kobieta", bo dla każdego może to być co innego.:)

Takich jest mnóstwo i nie trzeba mieć własnego mieszkania, żeby taka zdobyć. :D

Gość taka prawda........
a czy przed 30tką ten mężczyzna wzbudzał zainteresowanie kobiet? jesli tak to nie musi nic nowego robić a jesli nie to wszystko musi zrobić inaczej 🖐️

Oczywiscie, ze nie trzeba. Co nie oznacza, ze warto miec mieszkanie. Chocby dla samego siebie. Poza tym skoro latwo, to nie bardzo wiem o czym jest ten watek

Gość taka prawda........
obserwuje że sa faceci co wcale nie maja mieszkania ani szczególnie dobrej pracy a maja powodzenie, sa też tacy co maja pieniadze a moga liczyć jedynie na kobiety które jesli już to polecą na te pieniądze a nie na nich:o także sprawa jest głębsza niż to "co powinien posiadać"

Tak, ale ja nie pisalem o "szczegolnie dobrej pracy", tylko o dobrych zarobkach, a mieszkanie wymienilem jako jeden z warunkow. Oczywiscie mowimy tu o madrych kobietach, ktore wiedza czego chca. Wiadomo, ze 3/4 popelnia bledy i wiaze sie z niewlasciwymi partnerami.

Gość po prostu też
Posiadanie - tak jak napisała a jjaaaa. Do tego jeszcze przyzwoity, dobrej jakości garnitur. Generalnie facet powinien być ustabilizowany życiowo i stabilny emocjonalnie.

Gość Paniiiiiiiiiiii25+
W tym wieku powinien już mieć własny dom, ewentualnie mieszkanie, auto (nie 20-letnie:P ) dobrą pracę/działalność a co za tym idzie odpowiednie zarobki. Powinien też być zadbany, bez rosnącego brzucha, itd. Poza tym oczywiście inteligentny, z poczuciem humoru, mieć zainteresowania (nie gry komputerowe albo piłka nożna!), szanować kobiety, ale to w każdym wieku.

Gość Dobrą pracę i mieszkanie.
Dobrą pracę i mieszkanie. Bez auta da się żyć ;)

Bajer i dobry wygląd. Pracy i mieszkania mieć nie trzeba. Samochodu w dużym mieście się nie opłaca. Zresztą bez sensu jest mieszkać samemu.

Gość pokoloko
Ja niestety nie spełniam powyższych wymagań, więc jestem 30-to latkiem bez kobiety i pewnie tak pozostanie. Poza tym mężczyzn jest więcej, więc ktoś musi pozostać sam.

Gość ulllllala;9i
Przede wszystkim powinien miec prace, jak ma prace to wszystko mozna jakos ulozyc, a druga rzecz to nie powinien robic tego co pan z komentarzem nad moim marudzic i nie miec wiary w siebie.

Gość ulllllala;9i
znajdz jakakolwiek robote i to wzmocni twoje poczucie wartosci a co za tym idzie? Znajdzie sie tez kobieta. Siedzisz na tylku i marudzisz ze tak musi byc, nie musi!!! Chyba ze tak ci dobrze. Samo nie przyjdzie, trzeba walczyc ze soba i swoimi slabosciami.

Gość cicho tam..
A jeśli mężczyzna ma nawet dobrą pracę w której się spełnia w 100%, zadbany, zawsze ogolony, płaski brzuch generalnie ćwiczy nad ciałem, (ćwiczenia w domu czasem siłownia, basen) kulturalny, odpowiedzialny, z poczuciem humoru to miałby jakieś szanse? a jeśli powiedziałby wam, że nigdy nie był z kobietą to czy jego szanse zmalały by do zera?

Gość echhhh.... ... ....
materialichy - masakra jakie wy jesteście ..... dlatego faceci wolą 19-20-tki potem nie płaczcie, że jakiemuś szpanerowi nie staje, BMW się trzyma na lakierze, i na skrzyżowaniach gub przód czy tył a ta willa wynajęta została na 3 dni do pierdolenia was, nie płaczcie też jak wam zrobi brzucho a sam zwieje do następnej....