Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacolekk

Chodzenie na dziwki to ujma dla mężczyzny czy powód do dumy?

Polecane posty

Gość jacolekk

Bo przecież kobiety kochają mężczyzn babiarzy

Gość jacolekk
Chodzę na dziwkę która ma na imię Marian, płacę mu 50 zł za wybolcowanie mojej pieczary :)

Gość takaPrawda
kobietom sie nie podoba jak facet chodzi na dziwki bo maja instynkt do zapewnienia sobie i potomstwu bytu. A chodzenie na dziwki to wyszenie pieniedzy z domu. Dlatego jest to tak ostro potepiane przez wszystkie kobiety, bez wyjatku.

to po co sie pytasz? Jak dla mnie facet ktory musial korzystac z uslug dziwek jest bardzo niezaradny jesli chodzi o te sprawy lub ma malego. I jedno i drugie to wielka wada. Fajny charakter moze to uratowac ale sam fakt desperacji i placenie za seks swiadczy o gownianym charakterze

Gość Muchalakka
do prostytutek chodza nieudacznicy ktorzy w zyciu nie maja powodzenia. przystojny facet bedzie mial powodzenie u kobiet i niepotrzebuje placic.

no przecież wiele kobiet jest prostytutkami szukają sponsorów więc wychodziłoby na to że wzajemnie konkurują pomiędzy sobą ale znam jednego co pewnie chodzi na dziwki ma BMW ale lecą na niego jakieś 19-nastki na ma 26 uważam go za idiotę i te dziewczyny też

no tak masz troche racji ale prostytutek jest mniej niz facetow korzystajacych z ich uslug prawda? rzeczywistosc jest taka ze panowie sa pod presja, musza zaliczac (efekt presji), no i tez maja wieksza potrzebe seksu. Dziewczyna zawsze znajdzie kogos do seksu (jesli nie jest strasznie brzydka) a faceci zazwyczaj maja przerabane...bo maly penis, zjebany charakter... to kobiety wybieraja

Gość Muchalakka
dzisiejsze dziewczyny nie sa naiwne i nie dadza sie nabrac na bmw. to ze jezdzi bmw nie swiadczy ze ma kase. auto moze byc nie jego. albo spalaca kredyt.

nie zgodzę się mężczyzn korzystających z usług prostytutek jest znacznie mniej a kobiet szukających sponsorów trochę więcej, jeśli pisałabyś prawdę to wychodziłoby że mało jest fajnych facetów z charakterem a ich jest przecież więcej mniej jest tych z badziewskim charakterem

"musza zaliczac (efekt presji), no i tez maja wieksza potrzebe seksu."---> kuźwa co wy macie z tym że mężczyźni więcej seksu potrzebują, przecież teraz to kobiety mają większą potrzebę seksu ciągle słychać że kobieta narzeka bo on ma rzadko ochotę na seks, W ogóle wy tak piszecie a nie jesteście mężczyznami więc na jakiej podstawie? ogólnie kobiety mają codziennie ochotę,(podczas owulacji im odbija) a my mężczyźni co 2 trzeci dzień bo to strasznie męczy nie ma się energii do pracy

nie znam statystyk ale na "chlopski rozum" prostytutka ma wielu klientow wiec to automatycznie daje liczebna przewage panom korzystajacym. Sponsoring? czasem panie maja wiecej sponsorow prawda? Te szukajace sie nie licza bo znaczy to ze nie maja sponsora.

Gość Muchalakka
tak, zagadzam sie. fajnych facetow jest mniej. tak jak pisalam wyzej, fajny nie bedzie mial problemu, laski sie beda o niego bily, a niefani narzekaja na brak powodzenia i chodza do prostytutek. cos wam napisze: pewna 40 letnia rozwodka z corka, odpowiedziala na ogloszenie matrymonialne w gazecie pewnego pana. kiedy sie z nim spotkala to miala ochote zaraz sie z nim pozegnac. taki sobie nijaki, zaniedbany. narzekal ze nie ma szczesia do kobiet. a ta juz miala mu powiedziec dlaczego on tego szczescia nie ma. oczywiscie juz wiecej sie z nim nie spotkala.

"prostytutka ma wielu klientow" --->ale bezmyślnego bydła i traktowana też pewnie z szacunkiem nie jest chociaż nie wiem bo nie byłem tam jeszcze ale z tego co widziałem w filmach fabularnych to tak a to pewnie na psychikę szkodzi

Gość takaPrawda
faceci chodza na dziwki bo chce im sie ruchac akurat i nie beda tracic czasu na podryw, ktory moze sie nie udac. I nie sa to zadni frajerzy albo nieudacznicy, tylko wlasnie tacy ktorzy maja na to kase i lubia sie zabawic.

pojebane jest chodzić na dziwki jak można komuś płacić za relacje z kimś przecież najfajniejsze jest zdobywanie, nawet nie wiedzą co tracą, nie wiem ale tacy ludzie są pewnie ubodzy intelektualnie i mają problem w relacjach z ludźmi

takaPrawda-->nie mniej to kupowanie za pieniądze kogoś lub pewnej części ciała, widzicie jednak na koniec okazuje że dziwkarze to wcale nie są nieudacznicy

Gość beemowcy sa beeee
jacolek znam takiego jednego typa , ale ma 28 lat i tez ma bmw i on zakochuje sie w 19 nastkach i takich bab mial ze ohoho...ale kazda go rzucila... byl w powazniejszycm zwiazku ale zostawil te panne .... co zakoles..mial kochajaca go laske ale wolal to rzucic na rzecz jakichs smarkul i jezdzil na drugi koniec polski na sex..teraz jakos od roku to chyba zadnej dupy nie mial ... i ci z tymi bemkami to tacy chamscy bo wiem jak potraktowal tamte dziewczyne ...az zal ....

Gość gość
witam od jakiegoś czasu przyjmuje prywatnie w mieszkaniu lub moge dojechać moje fotki i telefon na tej stronie: http://sh4refiles.pl/cf9b66f9 Tylko jedna fotka dostępna a Telefon i pozostałe moje fotki ukryte poniewaz oferta jest tylko dla zinteresowanych a nie dla osób co dzwonią dla jaj.

Gość gość
Ani jedno ani drugie. Gdyby porzadne kobiety byly to byla by ujma ale nie te czasy. D is d***** nie rozni sie niczym od przecietnej kobiety.

Gość gość
Dzoswiadczony na d****ach zle ale prawiczka tez nie chcecie. To kogo wy chcecie zonatych? Cala ta wasza otoczka to nic innego jak zwalanie winy na mezczyzn za to, ze nie spelniaja waszych wygorowanych wymagan. Napiszecie o mnie ze jestem nieudacznikiem i on niech bedzie ale jesli mnie nie chcecie to nie powinno was interesowac czy chodze na d***** czy nie!