Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjcxsrtt

Brawo Kraków!

Polecane posty

Aby coś zmieniło się w kraju to niestety byli komuniści, łapówkarze muszą wyginąć. Mohery, nacjonaliści itp. Musi być ktoś normalny kto będzie nowoczesny, ale będzie bronił spraw kraju i będzie dbał o krajową gospodarkę, kulturę i tradycję.

Gość nie tylko warszaffka
na zdjęciach widziałam, że w pierwszym rzędzie z portretem zmarłej (zamordowanej - hehe) pary prezydenckiej szedł znany fotograf z Krakowa Stanislaw Markowski, więc z krakowa ludzie też tam byli

Gość protoplasta chwasta
a czy ja napisałem... że nie było?

Gość nieoNN
Dla mnie logiczna,dla ciebie nie ,może jak wyostrzysz wyobrażnię to ci coś zamajaczy/ Nawet jesli powiem że dwa razy dwa jest cztery ty powiesz że to nieprawda,bo dla ciebie jest nielogiczne wszytko co pochodzi z moich nie recytujących ody na cześć PO ust.Dla ciebie nielogiczne jest nawet to że takie COŚ jak ja żyje,najlepiej jak ktoś wcześnie napisał wysadzić mnie w powietrze.Nie martwi mnie to,śmieszy bardzo.Hipokryzja.Zakłamanie.Przerost ego.Jedynie słuszni.Jedynie inteligentni.Elita.Nie,dziękuję.Lepiej być prostaczkiem niż prostakiem..

Gość nie tylko warszaffka
petard napisał + kilku krakowskich meneli a co by nie mówić, to markowski może jest oszołomem ale na pewno nie menelem

Gość protoplasta chwasta
dla ciebie nielogiczne jest to, że nie jestem sympatykiem PO:D od tego trzeba zacząć.

Gość protoplasta chwasta
a czy ja napisałem, że markowski jest menelem?