Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

milionery- zgloszenia

Polecane posty

Witajcie, wczoraj mnial odbyt sie kakors MILIONERY, ale z braku chentnych nie doszlo do tego, tagrze dzis rozpoczynamy nowy etap w waszym rzyciu. Oturz nasi drodzy czytelniki zglaszajcie sie tu pozostawiajonc swuj nik, plec I wiek, a josz za chwile rozpoczniemy walkie o grobe pieniondze. Kase wyplacam ja I nie jest to rzart. Wysle na nuimer konta osobie, ktora udzieli najwiencej poprawionych odpowiedzi. Dodam, ze pytania bendo bardzo latwe gdyrz same je ukladamy, a nasz poziom jak josz wiecie wysoki nie jest w brew pazerom.

Gość milion urynałów
wiek 235 płeć jedyna słuszna

Gość milion urynałów
to nie podszyw :D ma l podszyw ma I nie widzisz?

Zwiazdy co ty muwisz? Przecie to my? Twoje fanki? Dlaczego nas nie rozpoznajesz? A morze to nie ty? Morze ktos sie pot Ciebie potszyl? Borze co za tragedia!

Widac milion urynaluw nas boczniej opserwuje jesli potrafi nas rozrurznic. Zwiazdeczko to taki cios dla nas prosto we serce. lepiej zglos sie do udzialu we kakorsie, naprawde do wygrania je kasa. Niedlogo dostane wzrot podatku, wienc bende miala z czego wyplacic nagrode, chcesz sie zwbogacic to graj.

dobra więc sie zgłaszma ja zwiazdeczka prawdziwa, zeden podszyw. o o której konkurs?

No zara tylko niech wiencej osub sie zglosi, bo we dwuch to nie ma co grac. Zapraszajcie znajomych, morze ktos sie pokusi.

Nie wytzymie, dlaczego sie nie glosicie. Za co ja pytam? No za co? Piekne, mlode i bogate- i inteligetne.

Uuu kolega z wyszszej pulki, wysoka kakorecja. No tera to morzesz otstraszyc innych wpulzawodnikuw.