Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwadracik

ZWIĄZEK PO ZDRADZIE- NAM SIĘ UDAŁO

Polecane posty

Gość qwadracik

Chciałabym założyć topik dla par,kobiet które przeszły przez piekło ,,zdrady" ale udało im się uratować związek. Chciałabym aby takie ,,zdradzane" osoby opisywały swoje emocje, uczucia, co czuły, co myślały, czy przeczuwały zdradę, jak się o niej dowiedziały i dlaczego podjęły walkę ratowania związku Mogłyby udzielać rad czy wsparcia osobom ,,swiezo zdradzonym", które są na pewno zdezorientowane i przytłoczone bólem Spojrzenie z dystansu przez obca osobą na pewne sprawy czy kwestie może stać się bardzo pomocne prosze o poważne wpisy

Gość psssssssssssst
Ja doznalam zdrady emocjonalnej ze strony swojego meza.Odkrylam jego internetowa korespondencje z nia , doszlo tez miedzy nimi do kilku spotkan.Czulam sie z tym okropnie. Chociaz od tamtej pory minelo sporo czasu , nie moge o tym zapomniec. Mam lepsze i gorsze dni. Ale trzeba sobie jakos z tym radzic.

Gość jcvghbjn
jest juz taki watek

Gość 22-latkkka
mój facet pisał z byłą dziewczyną, chciał sie dowartosciowac... Mieli sie spotkac... Zaklina sie rzede mna i przed wszystkimi,że wie ze popełnił błąd, ze to jego wina, a mnie kocha najbardziej i chce sie ze mna ożenic... Nawet sie oświadczył... wiem i czuję,że mnie kocha...

qwadracik ja tego nie przeżyłam ale moi rodzice aktualnie.....przeżywają :/ bardzo trudne i cholernie bolesne to wszystko....

Gość texeoil
@ Ivalia masz żal do ojca/matki o to ze zdradził/zdradziła?