Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudz89

Staramy sie o dzidziusia:)

Polecane posty

Witam. Zapraszam wszystkich tych, ktorzy staraja sie o dziecko:) Dziewczyny powiedzcie kiedy sa dni plodne by wiedziec kiedy jest najwieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze :)

Gość hfjfyukili
nie wiesz kiedy są dni płodne to musisz sie do liceum cofnąc,ale wielce starsz sie o dzidziusia,no tak...potem będa tematy ze maz zarabia 1200zl i nie starczy nam do 1-szego na pieluchy bo dzidzia potrezbuje :-0

Ty za to musisz miec naprawde nudne zycie skoro siedzisz na forum i wypisujesz takie glupoty szukajac zwady :) Bardzo mi przykro, ze to ty nie mozesz sie starac o dziecko, bo z wlasnego doswiadczenia wiesz, ze w Polsce zarabia sie 1200 zl:) Niestety ja mierze troszke wyzej niz ty, dlatego mieszkam za granica i zarabiam niemale pieniadze i spokojnie moge sie starac nawet o kilkoro dzieci. Cieszyc sie jednak mozesz z tego, ze nie musisz wiedziec co to sad ni plodne, ani kiedy sa, bo nigdy nie bedzie cie stac na potomka :) Pozdrawiam serdecznie :)

Musisz miec naprawde nudne zycie, skoro siedzisz na forum i sukasz zwady :) Bardzo mi przykro, ze to ty nie musisz wiedziec co to dni plodne, poniewaz z wlasnego doswiadczenia wiesz, ze w Polsce zarabia sie 1200zl. JAa mierze troszke wyzej niz ty i spokojnie moge wychowac kilkoro dzieci :) Widac, ze do liceum sam/a nie doszlas/doszedles, bo w liceum takich rzeczy nie ucza:) Powodzenia zycze :)

Gość lololoo30
Jak to nie uczą w liceum...chyba maturalną klasę przegapiłaś, bo na biologii pół roku wałkowano o owulacji, dniach płodnych etc. Chyba,że jak wiek wskazuje, rocznik w nicku jestes pokoleniem gimnazjalnym ...to faktycznie może edukacja obeszła się z tobą po macoszemu. Aczkolwiek żeby 23 letnia kobieta nie wiedziała kiedy ma dni płodne to jest doprawdy wstyd...

Ludzie nie trzeba od razu na siebie "naskakiwac" kazdy ma prawno zadac pytanie lub czegos nie wiedziec, juz bez przesady.... klaudz89 zapraszam na temat: "ZACZYNAMY STARANIA 2012/2013 " tam jest duzo dziewczyn,mile towarzystwo itd. wiec zapraszam ja wlasnie tam dolaczylam niedawno - tez jestem za granica ;) a co do twojego pytania to ksiazkowo zaklada sie ze owulacja wystepuje +- 14 dni przed wystapieniem kolejnej miesiaczki, wiec latwiej jak ktos ma regularne cykle, ja zaczelam sie starac od 13 dnia co 2 dni az do 20, ale czesto tez widze ze zaczynaja sie starac juz okolo 10 dnia cyklu :) pozdrawiam

Gość hfjfyukili
wez pusta dziewucho odwal sie ode mnie,mam dwoje dzieci i wybacz ale mam troszke wiecej lat niz ty...a o zarobkach nie bede z toba gadac bo myslisz ze jak raz wyjechałas na szparagi to wszystkie rozumy pozjadałs.no sorki,moze jeszcze zmywak zaliczyłas :-D Wyedukujsie laluniu kiedy są dni plodne,wtedy bierz się ze swoim chłopczykiem do robienia dzidziusia :-D :-D

Gość hfjfyukili
Marcysia- ok,kazdy ma prawo pytac,ale wybacz ona zabiera się za robienie dziecka kiedy nie ma pojecia o własnym ciele,to co przekaze temu dziecku w przyszłosci?Swoją drogą ciekawe jak się zabezpiecza skoro nie wie kiedy ma dni płodne?

Gość bialamasajka
Do wyznaczania dni płodnych bardzo dobra jest metoda objawowo-termiczna, aczkolwiek ja używałam testera na ślinę - afrodyta. I się bardzo dobrze sprawdził. Pamiętaj by nie wyliczać sobie dni płodnych na podstawie kalendarzyka....

Gość prawde wam powiadam
a ja wam powiem za zaszlam w ciaze w 9 dnu cyklu przy cyklach 28dniowych....

taki temat juz jest więc nie potrzebny kolejny, wystarczy troche poszukać, dni płodne?? to zalezy jakie masz cykle ?? czyli liczysz od dnia pojawienia sie miesiaczki , do kolejnej miesiaczki, czy cykle sa regularne czy raz jest to 26 dni, raz 30 dni , ale przewaznie jak wsztstko jest w porzadku to tak 13-16 wtedy powinien pęknąc pęcherzyk u mnie przy 31 dniowym cyklu - 16 d c pekł pecherzy i mogliśmy sie starać ;) i sie udało ;)

Gość geeeeeee.......
prawde wam powiadam a ja wam powiem za zaszlam w ciaze w 9 dnu cyklu przy cyklach 28dniowych.... Co jadna to madrzejsza :D :D Nie "zaszlas w ciaze" tylko stosunek mialas w 9 dniu.... zajsc w ciaze moglas nawet 3 dni pozniej :P