Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 a więc idę sobie marszałkowską jak gdyby nigdy nic:) w jednej ręce papieros w drugiej kubek kawy , słonko świeci miły dzień:) po robocie do domu, humor więc dobry:]. no i nagle patrze w dół a tam sznurowadło rozwiązane w lewym bucie:O odchodze na bok co by mnie pospólstwo w owczym pędzie i wyścigów szczurów nie stratowało... Klękam w celu wytlumaczenia notorycznie rozwiązujacym się sznurowadłom , że tak nie wolno czynić. Papierosa uprzednio zgasiłem a kubek postawiłem na chodniku...No i domyślacie się już co się stało? Tak, dokładnie, dobrze kombinujecie:O ...ktoś, (nie wiem kto bo pochłonięty byłem wówczas wiązaniem buta) wrzucił drobniaki do kubka :O:O:O a że w kubku była jeszcze kawa to efekt wrzucenia monet jest łatwy do przewidzenia:O kawa na dłoniach, butach i spodniach ...bez zmiany pozycji rozglądam się nie do końca pewny czy ta absurdalna sytuacja dzieje się naprawdę:O po chwili konsternacji, nie dłuższy niż pierwszy raz prawiczka z kafe, chwyciłem całkiem ciężki kubek i wstałem. szybkim krokiem , licząc że moje zażenowanie na mordzie nie est zbyt widoczne, oddaliłem się w stronę przejścia podziemnego (w dzikim tłumie przebycie ok 20-30 metrów zajęło chyba z 5 minut:O) w koncu jestem na placyku , a tam jakiś sajgon bo orange rozstawil sie z jakimś telebimem i konkursy z nagrodami , gawiedzi jak mrówków:O, ciągle ktoś mnie tracał, "-a może róże dla ukochanej" , znowu ktoś mnie popchnał, resztki kawy znowu się wylaly, "panie daj pan na wino" łapy jeszcze bardziej lepkie:O , "sorry poczestujesz papierosem", wkurwiony przedzieram się przez tllum i kieruję w stonę dworca... a tu nagle zmasowane atake uśmiechniętych dziewcząt chcących podpisy, wpisy, odpisy na (zapewne jakiś szczytny cel) tudzież ankiete zrobić na jakiś arcyważny temat np czy gole się rano czy wieczorem czy może rano i wieczorem (chociaż na takie pytanie musialbym odpowiadać) no i klasycznie: - dzien dobry ja zajmę tylko chwilę:) -nie dziękuje, śpieszę się:) -ale może jednak:) (i zagradza mi drogę) -na prawdę dziękuję :| -ale nawet pan nie wie w czym rzecz, to doslownie moment już panu mówię ... -Oo (moment jak szukala jakiejś ulotki w torbie wykorzystałem na szybki manewr wymijający, jedynka, dwójka, trójka ok zgubilem ją.. ale już widze jak z prawej kolejna atakuje ...przyśpieszam ona za mną...przedemną jeszcze trzy, slalom trwa "nie dziękuje mam juz takie" "przed chwilą podpisałem" "lubie placki" w końću pozostawiam za sobą wszystkie miłe panie i udaje mi się dotrzeć do pętli , tam w ostatniej chwili wbiec do autobusu ochlapując się resztkami kawy i usiąśc w spokoju. :):):) w busie dyskretnie przez chusteczkę wyłowiłem drobniaki...całe 1,6zł! jak wiadomo takich darowanych drobnych nie wolno wyrzucić ani nic z nie kupić, ani nikomu dac, trzeba za nie zagrac np w totka...:) w kiepskim nastroju wróciłem do domu. czemu? niby powinienem się cieszyć , 1,6zł piechota nie chodzi, to starcza na trzy fajki z pod lady w osiedlowm sllepiku albo na wino full malina mocna ale jedna sprawa nie dawała mi spokoju:/ i w związku z tym mam pytanie...a w sumie dwa pierwsze: dlaczego ktoś mi wrzucil kase do kubka skoro byłem prawie ogolony, i ubrane w prawie nowe ciuchy z reserved??? :O i drugie: czy buty na rzepy sa w tym sezonie modne?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anieterke ankieterke Napisano Kwiecień 19, 2012 są najlepszexD np te z amnesty co by więźniom życie umilić:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lullabyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 po pierwsze: prawie robi wielka roznice po drugie: rzepy tez sie odpinaja, kup sobie takie wkladane tylko buty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 jak kalosze albo chodaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hsderwyrwa Napisano Kwiecień 19, 2012 hehehehe az milo mi sie czytalo Twoje wypociny:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Kwiecień 19, 2012 OOO JEST wreszcie ta historia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Kwiecień 19, 2012 jako eksperte odpowiedam : teraz są modne buty z atrapą sznurowadeł i sprytnym bocznym suwakiem :D :D :D jesli chodzi o Warsaw bo jesli o Los Angeles to tam teraz sie pomyka w klapkach kubota historia zaiste ciekawa jako bywalec okolic centrum zapewne pamiętasz akcje z żyletkami wilkinson? jak kazali sie logować na fb i klikac LIKE :D kiedys chciałam tego uniknąc i mówię babeczce że nie mam fejsa spojrzała na nas jak na wiesniary :O no i nie dała żyletek! tymczasem na pradze dawali nawet starszym ludziom, ktorzy nie korzystają z neta i ciesz sie, że wrzucili Ci kase w monetach a nie papierku 1,6 zł zarobione w 2 minuty przemnóż przez 30 to na godzine = 48zł czy to niska stawka godzinowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lullabyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 znalazles juz sposob na zarabianie pieniedzy suwakow tez nie polecam - moga sie rozpiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 no nie wiem...:O coś czuje że jakbym przebrał się za żula , tzn wlozyl to co zwykle a nie do pracy, i kleknął z kubkiem to co najwyzej by mi tam ktos nacharchał:/ i grosza nie wrzucił... czasami mam wrażenie że ktoś tam na górze, wiecie, absolut jakiś czy Bóg mnie obserwuje,...tzn nas...i sobie rozkminia... "oo a teraz zrobie debila z tego typa o mało wyjściowej twarzy,..tak pięknie się wystawił klękając z tym kubkiem -hahahahhaha hej Gabriel widziales jego minę hahaha :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Kwiecień 19, 2012 to jeszcze nie takie osmieszenie, gorzej by było jakby podczas nachylenia, od tyłu zaszedł Cie jakiś spragniony wrażeń przechodzien i...wiadomo co gwaut w centrum miasta ...gazety by miały o czym pisać w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mela,, Napisano Kwiecień 19, 2012 widząc ta paskudną mordę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e654c2c6a7498a12.html nie dziwne że wzieli cie za bezdomnego kloszarda, właśnie tak wyglądasz :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lullabyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 bo ludzie lubia odmiane co to za atrakcja kiepsko ubrany zul? P.S. z jakiej kawiarni byla kawa? moze to ma jakies znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdę mówiąc to z ciebie Napisano Kwiecień 19, 2012 nikt nie musi robić debila ale nie powiem , nie powiem dobre to:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma balu bez disco polo Napisano Kwiecień 19, 2012 pisze sie SPOD nieuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 ta fota jest nieaktualna:D::DD: wygladma teraz inaczej:P mam krótkie włosy i nie jestem zarośniety w tym śęk... bo jakbym wyglądał tak jak na tej fotce to bym nie musial pytać na kafe o co kaman bo sprawa byłaby jasna a imidz musiałem zmienić bo dziewczyna mi kazała...denerwowało ją że zaczepiali mnie na ulicy pracownicy opieki społecznej i różnych fundacji ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Kwiecień 19, 2012 co za dywan :D :D:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 racja z tym "spod" moj błąd:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vrgvt Napisano Kwiecień 19, 2012 buty na rzepy? a co to ma do rzeczy, skro pisales o sznurowadłach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Kwiecień 19, 2012 nie żebym była tu jakaś nowa, bo wiele widziałam, ale tamten kilim to chyba jakiś inny p.s po co to jest na ścianie? ukrywasz jakieś skarbce, sejfy czy wycisza to jakoś dzwieki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mela,, Napisano Kwiecień 19, 2012 ale mordy żeś se nie zmienił, nadal wygląda parszywie i obleśnie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielki fan Czkawki 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 uciekłaś i zostawiłaś mnie w tamtym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 to jest wlasnie ten sławny dywan jedyny w swoim rodzaju... niestety dziewczyna pod moją nieobecność go zwinęla i gdzies wyjebala czy oddała do "muzeum sztuki hafciarskiej kaukazu" nie wiem... nie chce powiedzieć:/ i eksmitowała dywan wrz z całą rodzinką moli a tak chciałem być przy narodzinach kolejnego pokolenia... tak obie wlasnie myslę że rządzi mną ta kobieta strasznie ehhh:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 " 12:56 [zgłoś do usunięcia] vrgvt buty na rzepy? a co to ma do rzeczy, skro pisales o sznurowadłach?" poozstali zrozumieli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Kwiecień 19, 2012 ja?! nie uciekłam ale jakiś psychol zaczął wklejać kropki wertykalnie a nic mnie bardziej nie wkurza niż topik rozwalony w takiż sposób :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecz co ci powiem? Napisano Kwiecień 19, 2012 nie jestes zbyt przystojny :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 wiesz tak naprawdę to nie jestem pewien po co on sie tam znalazl...po jednej z imprez sie obudziłęm i tam poprostu sobie wisiał...:O w ogole mam wrażenie jakby towarzyszył mi przez całe życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 powiedz coś pomarańczo czego nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mela,, Napisano Kwiecień 19, 2012 przez całe zycie to ci towarzyszy sieczka we łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lullabyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 ponawiam pytanie - z jakiej kawiarni miales kubek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Kwiecień 19, 2012 na fotce w zielonej bluzie i z czerwoną poduszką dywane wydaje sie być bardziej zielony a tu płowy stąd myslalam że masz ich więcej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach