Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28tydzień

mężowie...wady czy tylko zalety???

Polecane posty

Gość Lidzia...
mój mąż zawsze zasypia przed tv-gdy zwracam mu uwagę,żeby wyłączył telewizor i poszedł spać to zawsze słyszę to samo..."przecież nie śpię"...za za 15sek.słyszę chrapanie!!!!! Co do chrapania-to ja wiem,że chrapię i przyznaję się do tego,ale mojemu nie da się powiedzieć,że on też chrapię...uważa,że zmyślam sobie...

Gość Tak......
mój mąż jest przykładem odrębności :D....robi co chce i nie wymagam by sie zmienił (takim go poznałam jakim go poznałam) ale też mógłby coś zrobic w domu (pracę ma lekką i umysłową) a tak, nabrudzi i tyle mam z tego poszanowania jego odrębności :D ale co tam, narzekać nie będę skoro widziały gały co brały za to ja obecnie strajkuje a mąż jest pedantem (lubi mieć czysto ...nie mylić z sympatią do samodzielnego sprzątania) więc pewnie zacznei niedługo marudzić gdzie są jego krawaty i dlaczego nie wyprasowane :D

Gość Lidzia...
oczywiście,że każdy ma wady i zalety...ale mamy tu się wypowiadać pół żartem...

Gość Lidzia...
i jeszcze bardzo często podjada sobie wieczorem lub w nocy...a rano muszę sprzątać papierki po cukierkach,ogryzki lub inne śmieci....a najbardziej wkurwia mnie to,że nieraz przy podjadaniu czegoś czekoladowego wybrudzi przy tym pościel!!!

Jeśli chodzi o mojego to ze sprzątaniem czy odkładaniem czegoś nie ma problemu, bo lubi porządek i umie posprzątać:) Za to denerwuje mnie czasem u niego to że nie chce, nie lubi - planować! Ja np lubie sobie pomarzyć, że na nastepne wakacje pojedziemy tu czy tam albo że w ten i w ten dzień pojedziemy gdzieś a on tego nie robi nigdy tylko przychodzi np i mówi że za godzine pojedziemy gdzieś i muszę sie wyrobić ze wszystkim!:/ No i szybko sie obraża i "lubi" ciche dni czego ja nie znosze!! Ale tak bardzo GO kocham:)