Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Cholerne gołębie

Polecane posty

Gość Marek25

Wlatują sobie na balkon i gruchają do siebie tak głośno, że się budzę. Chyba uprawiają seks. Oczywiście je przepędzam ale za minetę znowu przylatują. Oczywiście pełno jest ich odchodów. Jakieś pomysły jak z nimi walczyć?

Gość też miałam ten problem
sposobów jest trochę od osiatkowania balkonu począwszy do... zatknięcia w kilku balkonowych miejscach takich dziecięcych "wiatraczków" kolorowych, które się kręcą pod wpływem wiatru. To odstrasza te sraluchy :)

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiedasz ,ze "za minetę znowu przylatują." ;);)

Gość Chamski Traktorzysta
Nasraj tam gdzie nasrały, to je zadziwi

Gość mnie pomogły siatki foliowe
od kilku lat nawiedzają nas gołębie, straszenie nic nie dawało od czasu gdy powiesiliśmy zwykłą cieńką siatkę boją się jej i nie przychodzą lepiej mieć reklamówkę niż ptasie odchody siatka szeleści na wietrze i się porusza, to skutecznie zniechęca ptaki bierzesz siatkę, tniesz ją od dołu tak by powstały frędzle (coś jak mop) mocujesz tak by mogła swobodnie zwisać, gotowe koszt żaden, wykonanie 1 minuta, skuteczność 100 %

Gość gość
Jakby ktos jeszcze szukal rady to u gory ma najlepsza, dodam tylko, ze ja zamawialam sobie duze iloscie tych torebek stad http://www.elzet-opakowania.pl/ i wyszlo mnie to naprawde tanio, a sprawe z Glowy mam az do teraz. Dodam, ze zrobilam to troche bardziej estetycznie niż za ta rada na gorze.