Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhuikjnika

mojemy nowemu facetowi nie staje :/

Polecane posty

zacznijcie ze soba rozmaiwać... Przynajmiej będziesz wiedziała co on o tym wszystkim mysli

Gość jhuikjnika
on na początku zawsze chce żeby go wymasowała ale mi tego nigdy nie zaproponował no może raz i trwało to krótko bo się dobrał do majtek więc masażu nie było. Jak go wymasuje to się odwraca na plecy i sadza mnie na sobie zaczyna mnie rozbierać i całować, potem kładzie na plecach robi palcówke w ogóle o minecie nie myśli nawet (dla mnie to dziwne bo mój były uwielbiał ją robić) a na koniec daje znak że chce żebym mu loda zrobiła nie wiem po co jak nawet pełnego wzwodu nie ma i podczas robienia loda nawet mu bardziej opada no i konczy się zabawa.

Gość jhuikjnika
ps. dobrał się oczywiście ręką do majtek nie językiem :)

napalonyyyyyyyyyyy - rozumiem :) A może on sie wtydzi, moze na niego patrzysz albo cuś ... nie wiem sama

musicie pogadac.facet mojej kuzynki myslal na przyklad,ze kobiety reaguja jak faceci i ze jak on sie rozbierze i jej pokaze nagi tors i penisa,to ona juz bedzie cala mokra :P musiala mu troche wytlumaczyc jak to jest naprawde.powiedz mu jakie masz oczekiwania i co musi zrobic,zeby cie zadowolic.kiedy sam bedzie widzial,ze jest dobrze,to powoli wroci pewnosc siebie i razem z nia wzwod.

Gość jhuikjnika
tak szczerze chyba będe musiała z nim pogadać ale miał tyle dziewczyn, nie wierzę że każda była mokra i dochodziła jak tylko ściągnął koszulkę na pewno musiał je jakoś zaspokajać. Wydaje mi sie że on mi się wstyudzi robić minety :/

moze mial pare przelotnych znajomosci,one-night standow.wtedy nitk nie rozmawia o tym czego chce,a kobieta w wiekszosci nie dochodzi.moze mial jeden staly zwiazek,ale laska udawala orgazm.pierun go wie

albo-mysle dalej- mial dziewczyny,ale narzekaly na niego,ze nie dochodza,ze dupa z niego,a nie kochanek i stad ten strach i stad miekki penis. moze ktos go kiedys skrytykowal za minete i dlatego nie chce. trza pogadac

Gość jhuikjnika
mi się wydaje że to nie wstyd przed tym że on xźle robi minete ale przed samym faktem robienia jej mi. Nie wiem jak to wytłumaczyć konkretnie. Dzięki za rady, na pewno z nim w końcu na ten temat pogadam albo po prostu powie rób minete i koniec kropka. A co do jego wzwodu to sama nie wiem czy rozmawiać, nie chce żeby się jeszcze bardziej w sobie zamknął bo w tedy to już w ogóle będzie klops.

Gość dziewczyno, zwiewaj i tyle
nie czytałam całości, ale uciekaj. On nie dość że jest impotentem to jest na dodatek tchórzem. O takich problemach sie rozmawia, a nie robi idioty z drugiej osoby że kiedyś to było super. Gdyby doszło do słubu to zapomnij o czymś trakim jak seks. A na tywoje zapytania powie ze ty nie chcesz się kochac. lepiej nie ryzykuj

ja swojego tylko raz zapytalam czy jak jest sam,to ma wzwod czy nie.powiedzial,ze tak,wiec wiedzialam,ze sprawa jest w glowie.wiecej go tym nie meczylam.tylko,ze moj sie staral bardziej,wiec orgazmy tak czy siak mialam,to moglam czekac. powodzenia!!:)

Gość jhuikjnika
nigdy nie rozumiem co znaczy że ludzie nie pasują do siebie w łóżku, bo miałam dwóch facetów po kilka lat i nie bylo żadnych problemów a teraz chyba zaczęłam rozumieć to zdanie. Ten nowy facet jest bardzo czuły, kochany i w ogóle dba o mnie, ni ejest to jakiś seksoholik szowinista ale w lóżku jest jakiś dziwny, wstydliwy, niepewny siebie, może to się z czasem zmieni, będe jeszcze próbować... tak szczerze, no właśnie Ty mialaś i mogłaś czekać a mi bez orgazmów jakoś się to nie widzi ;)

Gość fajnyy
ja ci bede lizal cipeczke.. chcesz

Gość fajnyy
bede ja lizal, piescil.. az bedzie z niej cieklo...

Gość fajnyy
mm.. rozloz nogi i wyobraz to narazie sobie...

Gość fajnyy
przeciez pragniesz tego... wloze jezyczek do srodeczka i bede lizal...

Gość jhuikjnika
fajnyy yhymmm możesz zaczynać :P

Gość fajnyy
rozbieram ci spodnie.. majteczki...mmm

Gość fajnyy
lize cipke delikatnie... twoj punkcik najczulszy...

Gość fajnyy
mm sliczna jest.. wkladam palca i lize ja... dookola.. i srodeczek...

Gość fajnyy
wpycham drugiego palca i lize mocniej...

Gość jhuikjnika
:)

Gość fajnyy
dobrze ci jest..? moge dalej

Gość fajnyy
mm robi sie mokra... lize jeszcze mocniej...zanuzam jezyk w niej...

Gość jhuikjnika
lepiej niż z moim ;)

Gość fajnyy
zdejmij bluzeczke possam sutki...masuje ja mocno i caly czas lize...

Gość fajnyy
rozbieram sie do naga i wracam do cipeczki lapczywie...lize ja tak mocno ze az z niej leci.. mmm uwielbiam to

Gość jhuikjnika
:) ja też :)

Gość fajnyy
ach... klade sie na ciebie i lize sutki.. ssam je.. dotykam kutasem cipki.. czujesz jaki twardy?