Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama12345

Wyjazd jechac czy nie ?

Polecane posty

Gość Kama12345

Witam Mam 17 lat i pytanie do wszystkich moja siostra wylatuje do USA w listopadzie prawdopodobnie na stale jesli tylko znajdzie prace mieszkanie itd wylatuje tylko ze wzgledu na sytuacje jaka mamy w domu jest okropnie mama i tata sie klucą biją policja karetki itd juz nie da sie w domu naprawde wytrzymac nie ma tygodnia bez kłutni ! a to tylko wina rodzicow ze nie umieja ze soba poprostu normalnie porozmawiac ale wracajac do pytania chodzi o to ze siostra chce mnie zabrac ze soba tylko po to zebym sama w domu nie siedziala i zeby ten koszmar sie sokonczyl tylko ze ja sie bardzo bardzo boje tego ze jezyka nie umiem dobrze tego ze bede musiala tam isc do szkoly ale z jedenej strony nie wyobrazam sobie sama siedziec w Polsce bez siostry i strasznie bym chciala z nia leciec tylko jest jedna obawa czy dam sobie rade w szkole tam ? prosze napisac co o tym mysliscie leciec i sporbowac czy zostac w pl ? Pozdrawiam K.

J a na twoim miejscu bym nie jechal w Ameryce jest mafia i teroryści, a na dodatek co swój kraj to swoj. ja się nie ruszam i jedynie do Trrójmiasta może latem na dwa dni pojadę, bo z Maszewa mam żyt beretę

Gość co za pytanie o matko
przez minutę nie zastanawiałabym się tylko szlifowała język a za co siostra ma zamiar żyć tam na miejscu ?

Gość pocztówka z wakacji 300
a skąd macie wizę?

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wg.mnie powinnas poelciec..jak sie nie uda to wrocisz do domu w ktorym i tak nie masz przyszlosci!

Gość kama12345
Czyli jednak powinnam jechac wg was ? jezyk to nie jest wiekszy problem predziej czy pozniej sie go naucze ale zal mi tez zostawiac tutaj szkole itd ale wiem ze nie moge tez na to patrzec tylko na siebie musze a z siostra strasznie bym chciala jechac