Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mówicie ,ze wykształcenie nic nie daje ...

Polecane posty

a właśnie ,ze daje! owszem nie mówie o takich studiach jak pedagogika czy filozofia choc i po nich jest szansa ,ale jest wiele naprawdę przydatnych kierunków np medycyna , stomatologia , farmacja , fizjoterapia i inne kierunki z medycyna związane.nawet kosmetologie warto.kierunki techniczne , matematyczne , informatyczne . Ekonomia , prawo też dają większe szanse na znalezienie pracy biurowej czy w banku np niż ktoś kto jest bez studiów ,a ma takie same kwalifikacje oczywiście znajomosci bardzo sie liczą ,ale im masz bardziej prestiżowe wyszktalcenie to tylko lepiej no i po prawie mozna iść na aplikacje poza tym. Jeszcze na filologie rózne warto iśc bo mozna zostac tłumaczem , udzielac korepetycji , można być rezydentem za granica itd

Gość ssie twoje wary
podobno jak ktos dupy daje to wiecej daje

może i też ,ale ja np nie zamierzam ta droga zdobywac pracy ;)

Gość ssie twoje wary
to sobie odpuść robotę i siedż na bezrobociu

nie musze bo mam prace i to fajna ;) ale wykształcenie też mam i znam 2 jezyki gdyby nie moje studia to byc może bym jej nie dostala

Gość haslo otulonej
a skad ty masz takie chore rozeznanie ? ok z kierunkami medycznymi sie zgodzie oprocz fizjoterapii (mam mase bezrobotnych znajomych po tym), ale prawo, ekonomia, kometologia itp. chyba gdzie w leb ktos porzadnie walnal ;/

Gość ssie twoje wary
kłamiesz i to bezczelnie

haslo otulonej - stąd ,ze mam znajomych po takich własnie kierunkach i jakoś nie mieli problemu z pracą. a szczególnie po kierunkach medycznych lub technicznych po prawie pracuja w jakis firmach albo bankach czesto , cześć zrobiła aplikacje. po kosmetologii koleżanka pracuje w SPA w Wawie i zarabia nieźle

a jedna moja koleżanka po prawie np pracuje w UK w banku i też jej sie nieźle powodzi wiec to nie prawda ,ze studia nic nie znaczą. owszem jest bezrobocie ,ale warto szczegolnie pewne kierunki skonczyc

Gość ssie twoje wary
chciałbym z tobą chodzić moniuś

Gość haslo otulonej
bo twoi znajomi robote dostali to znaczy ze wszyscy w polsce maja latwosc znalezienia pracy po tych kierunkach ;/ spojrz na statystyki! boze jak czytam wypociny takich ... to noz sie w kieszeni otwiera ;/