Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkvoook

Początki w związkach, coś pięknego

Polecane posty

Gość fkvoook

mam 18 lat i czekalam dosyc dlugo,w koncu sie znalazł super chlopak i z wygladu i z charakteru cholernie mi sie spodobal,nie naciskal, wyrozumialy czuly inteligentny. gdyby nie jego cierpliwosc pewnie bysmy nie byli razem. najlepsze jest teraz - pierwsze chodzenie za reke, przytulanie,buziaki...rozmowy... jestem w siodmym niebie :):) to moj 1 chlopak :)

Gość 12223
oj uwierz mi , że nie tylko początki są piękne :) ale jak związek ma juz troszke wiecej stazu i rozkwita tez jest pięknie :) moze byc pieknie w kazdym okrseie trwania zwiazku, trzeba tylko o niego dbac :)

Gość hehahehaheagahh
to miło, gratulacje! :d ❤️

Gość 12223
ajj milosc to cos pieknego ! :)

Gość fkvoook
Ja sie ciesze tym co jest teraz,nie wiem tak szczerze mowiac ile sie utrzyma w tym wieku milosc potrafi byc nie stabilna,jestem szczesliwa :D

Gość 133333
hmm ja mam 21 lat i od dwoch lat jestem szczesliwa, takze mam nadzieje ze tak bedzie dlugo oj długo :) Tobie tez tego zycze :)

w każdym wieku miłość może byc nie stabilna:) więc trzeba się cieszyć tym co jest teraz a nie martwić ,ze czar pryśnie :) ja jak zamieszkałam ze swoim narzeczonym ,po ponad roku bycia razem, każdy mówił ,że nas codzienność dobije, taka monotonia, a tu proszę !nic nas nie dobiło:) nie powiem,że nie było chwil załamki, ale jesteśmy świeżo po ślubie i już wiemy jak to jest, docieranie po ślubie nam nie grozi :D