Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna..K.

zaproszenie na obiad.

Polecane posty

Gość Anna..K.
NIe jest wegetarianinem :) i rzeczywiście to jest dobry pomysł, zeby zapytac co lubi. Tylko żeby mi się jutro udało wcielić mój plan w życie. Kurcze pierwszy raz będę proponować facetowi obiad...będzie ciekawie

heh, ja mojego kolege z pracy też zaprosiłam na obiad:) Pierogi z mięsem. Potem spotykaliśmy się częściej:)

Gość Anna..K.
na pewno jakaś lekka sałatka i też myślałam nad jakąś polędwicą w sosie :) heh ja już się napalam a samą myśl. Kupię wino, ale i tak nie wiem czy będzi chciał pić bo pewnie będzie pomiędzy załatwianiem swoich spraw. hmm... tylko nie mam korkociągu, a raczej moim nieeleganckim sposobem wina przy Nim nie będę otwierac.

Nic się nie stresuj, mój "kolega" przychodził najpierw na obiady, potem na piwo, na kolacje, potem na kolacje ze śniadaniem, a potem zamieszkaliśmy razem

Gość Anna..K.
Marika masz rację, wino sobie odpuszczę :) chociaż i tak butelkę zawsze mam heh

Może zaproponuj drinka;p Jak bedzie po załatwianiu spraw to może się napije. Tylko jak obiad o 14 to lepiej nie bo na jakas alkoholiczke wyjdziesz;p

Gość Anna..K.
nie bedę proponować % , bo z tym różnie bywa no i pewnie pora będzie dośc wczesna.

Gość Anna..K.
nie jest to jakieś drogie wino. Zostało po jednej z kolacji ze znajomymi i tak jakoś od tamtej pory nie było okazji, zeby je otworzyć.