Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojego meza przyszla szwagierk

jaki szampon dla 2,5latka nie szczypiący w oczy?

Polecane posty

przez pierwsze 2 miesiące życia stosowałam tylko oilatum potem aż do teraz nivea baby 2w1 do ciała i włosów nie szczypiący, a po kąpieli nivea baby z tej samej serii w dużym plastikowym pudełku... ostatnio zauważyłam, że córka ma od czubka prawie do czoła pod rzadkimi i krótkimi włoskami przesuszoną skórę głowy, prawie, że łuszczącą się..nie ma żadnej alergii, nigdy to się nie działo, nie miała problemów skórnych i tak się zastanawiam, że może już czas zmienić jej szampon na inny? jaki polecacie? co zrobić z takim problemem?

Gość ja myje ........
włosy swojemu 3 letniemu - albo szamponem nivea baby ( nadającym polysk ) niebieskie opakowanie . Włosy ladnie sie po nim rozczesuja i błyszcza - albo szamponem Alterra ( dostepny w rosmanie ) ma znakomity sklad ekologiczny ( zadnych sls i sles , parabenow , olejow mineralnych )

dzięki,a co do mycia ciała używasz? kremujesz potem całą skórę po kąpieli za każdym razem?

ja tez myję w nivea baby nadajacym połysk. na pewno nie szczypie w oczy i włoski tez sa po nim ładne;)

Gość MOŻE PO PROSTU
MA CIEMIENIUCHĘ