Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnychłopak

Brakuje mi tego kogoś

Polecane posty

Gość smutnychłopak

Witajcie Piszę tu bo nie mam z kim pogadać a chciałbym to z siebie wyrzucić :/ No to tak jak w temacie. Czuje taką pustkę :( Tak się nieszczęśliwie złożyło, że moi bliscy z rodziny poumierali :( ostatni jej członek 3 lata temu gdy zaczynałem liceum (widzę że jest tu też trochę ludzi w podobnym wieku). Teraz jestem tylko ja i mama. No i jak można się domyślić nie wiedzie się nam dobrze, finansowo jak i w kontaktach interpersonalnych. Przez to wszystko nie mam znajomych o dziewczynie nie wspominając... no bo która chciał by biednego ? Jedna mi tak powiedziała 3 miesiące temu po pół roku bycia razem :/ ehh. Poznał bym kogoś nawet w sieci, żeby móc pogadac, powspierać się itd. Czasm ręce opadają ale trzeba żyć dalej :/

Gość Bez-sens
Brak pieniędzy pozwala odsiać puste lalki. Skup się na nauce, znajdź dobrą pracę, wspieraj matkę. A z czasem i dobrą dziewczynę sobie znajdziesz.

Gość popieram jak wyżej
kiedyś te puste lalki będą zadawać się z plewami a ty znajdziesz prawdziwy diament:)

Gość smutnychłopak
No tak też czynię :) dokucza to wszystko potwornie no ale cóż :/ może kiedyś los się uśmiechnie

Gość jhk;
na pewno się uśmiechnie ;-)

Gość coś mi tu nie gra
los się uśmiechnie, dziewczyne poznasz na studiach a jak znajdziesz juz pracę, to mame odciążysz, bo sam siebie będziesz utrzymywać.

Gość kobiety sa zle
dopiero teraz dowiedziales sie jakie sa te krwiozercze bestie naprawde? dla nich liczy sie tylko wzrost i kasa , koniecznie oba na raz