Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda i suknia ślubna

Problem z doborem sukni ślubnej:(

Polecane posty

Ja za swoja suknie zaplacilam 1350 euro , dodtaki jak welon , diadem, rekawiczki , poduszke do obraczek i ksiege dla gosci zamawialam tanio w ebayu. Widzisz u mnie na tej fotce ze to jest cienki zwiewny i lekki material. Ja bralam slub w czerwcu i nie bylo mi wcale goraco w niej.

Ja mam we wrześniu, zastanawiam się nad bolerkiem z długim rękawem albo przynajmniej 3/4.

To wyglada elegancko i skromnie np... http://www.ebay.de/itm/Hochzeit-kommunion-Haarschmuck-Haarreif-Kristall-/260649313339?pt=DE_Mode_Accessoires_Kinderbekleidung_Schuhe_Accessoires_M%C3%A4dchen&hash=item3cafe8e43b To inny wariant http://www.ebay.de/itm/Haarschmuck-Haargesteck-Blume-Hochzeit-Kommunion-NEU-/200520875691?pt=DE_Mode_Accessoires_Kinderbekleidung_Schuhe_Accessoires_M%C3%A4dchen&var=&hash=item2eaff9beab jeszcze inny bardziej taki nomoczesny http://www.ebay.de/itm/Hochzeit-Kommunion-Haarschmuck-Blute-Weis-oder-Creme-neu-sofort-lieferbar-/290694557211?pt=Brautaccessoires&var=&hash=item43aebeee1b tego jest tyle ze masz w czym wybierac. Jesli moge ci cos doradzic to jesli bedziesz zamawiac cos z allegro np zamow sobie np 2 rzeczy zebys mogla to porownac w czym ci lepiej.

We wzrsniu moze byc goraco ale do kosciola kup lepiej bolerko zeby ludzie nie wywracali oczymA: Wybierz najpierw suknie a potem dodatki.

Mi marzy się bukiet z czerwonych róż i do tego czerwoną różę we włosy spięte na bok. Zaraz poszukam zdjęcie to pokażę o co mi mniej więcej chodzi.

Gość ależ bazarowe ozdóbki z tego
niemieckiego e-bay'a... Szkiełka na drucikach, kwiatki jak z bibułki wycinane, fryzury wypiętrzone jak stożki wygasłych wulkanów... Drugie zdjęcie masakryczne - szmatki jak spod kosiarki wpięte pod kokiem, i zamiast smukłej i długoszyjej Panny Młodej mamy ścierę na klocowatym głowonogu... Smutne to, że tak się dziewczyny dają oszpecić :(

Gość ależ bazarowe ozdóbki z tego
niemieckiego e-bay'a... Szkiełka na drucikach, kwiatki jak z bibułki wycinane, fryzury wypiętrzone jak stożki wygasłych wulkanów... Drugie zdjęcie masakryczne - szmatki jak spod kosiarki wpięte pod kokiem, i zamiast smukłej i długoszyjej Panny Młodej mamy ścierę na klocowatym głowonogu... Smutne to, że tak się dziewczyny dają oszpecić :(

Ja mialam maly diadem. O czerwony kwiat tez moze fajnie wygladac. Kazdy ma inny gust i kazdemu podoba sie co innego. Moja znajoma np nie miala nic-podpiete wlosy w wysoki kok i tylko pare diamencikow w to wpietych i tez ladnie wygladalo.

Ja nie chcę diademów. We włosach tylko kwiatka:)

OOO ladnie to wyglada-czasem mnie jest wiecej hehe. Ja tez mialam czerwone roze w bukiecie i czrewone roze w dekoracji sali. Najwaznisze zebys sie dobrze czula....

Biest a jak myślisz czy to będzie w miarę wyglądało wszystko razem do tej sukienki co wybrałam?

Gość gość
może wybór sukni warto zacząć od tego jaki fason sukni nam najbardziej odpowiada i pasuje do naszej sylwetki? http://www.e-narzeczeni.pl/porada-slubna,moda-slubna.html,popularne-fasony-sukien-slubnych