Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzaczkkkka

schudnąc w 18 dni!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość odchudzaczkkkka

jestem na czwartym dniu uderzeniówki Dukana, schudłam jakies 2-3 kg. Czy jesli teraz przerwe to wroci to co spadło i jak bede np jesc 2 kanapki rano, obiad, a po obiedzie już nic, albo jabłko jestem w stanie schudnac??????????? jak oceniacie szanse??

Gość malwera
a czemu przerywasz dukana?

Gość odchudzaczkkkka
tzn chcialabym schudnac 5-7 kg :)

Gość odchudzaczkkkka
malwera wiesz co, nie moge wytrzymac na tym jedzeniu :(ale chciałabym dac rade bo 12-go maja wesele... drugi raz robie dukana a czesc produktów już mi dawno obrzydła..:(

Gość malwera
moze zrob amerykanska

Gość odchudzaczkkkka
a jest w ogole mozliwe zeby schudnac 7 kg w 18 dni ??

Gość malwera
tam na tej diecie jest 5 kg w 5 dni potem robisz przerwe na 2 dni i wtedy jesz 1000 kcaal i znowu te 5 dni itd ja robilam kopenhaska schudlam w 13 dni 8 kg

Gość odchudzaczkkkka
a jesli zejde z dukana i automatycznie zaczne druga diete to nie przybedzie mi to co zgubilam/?

Gość malwera
ja na amerykanskiej schudlam 3 kg w 4 dni , bo potem przerwałam ja

Gość malwera
nie powinno, ja tez tak robilam chudlam dalej

Gość odchudzaczkkkka
hmm to moze pociagne do soboty i zobacze.. jesli waga mi nie spadnie to przejdę na coś innego... A np jak będe jadła rano płatki nestle fitness z mlekiem(uwielbiam) pozniej mały obiad i o 18 płatki znowu to mam szanse ??

Gość malwera
to zrob sobie diete 1000 kcal to tez schudniesz platki maja cukier lepsza owsianka na chudym mleku

Gość malwera
n a kolacje nie jemy węglowodanów, tylko bialko plus warzywa gotowane

Gość odchudzaczkkkka
ja wiem ze trzeba powoli i z umiarem ale sprawa jest nie do podważenia, że muszę ekspresem :) wiemn, bedzie pozniej jojo ale wtedy zaczne inaczej sie odzywiac i bede chudnac juz powoli... Wiem wlasnie ze cukier, a zwykłe corn flakes?? owsiankę to ja jakoś nie koniecznie przyjmuje :(

Gość malwera
poszukaj musli bez cukru bo te zwykle tez maja cukier

efekt jojo przyjdzie znacznie wczesniej niz myslisz. kiedys tez nagle przyszedl mi do glowy pomysl ze od dzis zaczynam ostro chudnac oczywiscie dlugo nie dotrwalam bo zawsze lubilam slodkie rzeczy jesc, az tu nagle nastepnego dnia koniec. wytrzymalam kilka dni, cos schudlam, a po tej tak zwanej diecie nagle kilogramy w gore skoczyly i mialam jeszcze wieksze kompleksy. do diety trzeba sie przyzwyczaic i dobierac takie produkty ktore smakuja, nawet do pewnych produktow trzeba sie przyzwyczaic, ja kiedys wcale nie lubilam owocow, teraz bardzo lubie, wiec widzisz :)

a tak w ogole to podejdz do tego normalnie, spokojnie. prowadz normalna diete badz cierpliwa a nie tak na hura hop bo musze 7 kilo schudnac.

Gość odchudzaczkkkka
tak zrobie :)

jak dla mnie nie warto takiej diety prowadzic. no i co z tego ze schudniesz te 7 kilo jak pozniej przytyjesz 14? no i co? warto tak? dla jednego dnia, dla samego wesela jakiegos schudnac 7 kilo a w ciagu doslownie kilku dni przytyc 14? to nie ma sensu robisz bez sensu. a pozniej popadniesz w kompleksy pod tytulem jak ja wygladam jaka gruba jestem ale mam oblesny brzuch i tak dalej

Gość marianna pe *
ale jesteście walniete

Gość wrrrrrrrrrrrrrrwrr
i co postanowilas?

Gość odchudzaczkkkka
na razie jeszcze nic, ale pociagne jeszcze troche a pozniej bede bardzo ale to bardzo powoli wprowadzac normalne jedzenie. najwyzej bede sie pilnowac, ale kompleksy to ja i tak mam i tak mam, tym bardziej że jestem grubokoścista i mam seroki rozstaw bioder - aż 106cm :/

Gość bylasobiezabkamala
to i tak nic nie da