Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 po intensywności wszelkiej maści wyzwisk i przekleństw wnioskuję że że bardzo boli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola Wołów 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 A kim ty w ogóle jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pisancja m.u. Napisano Kwiecień 19, 2012 ktoś ty, nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a duuupa cie nie boli? Napisano Kwiecień 19, 2012 ee nie znam, wypierdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 :D lubie kafeterie właśnie za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola Wołów 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 Ale serio, coś ty za jeden? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka Miki w pantalonach Napisano Kwiecień 19, 2012 może się przedstawisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 wlasnie sie zalogowalem pierwszy raz na to forum to moj pierwszy topik a juz ataki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 jakie to zalosne, zakladac temat, w ktorym sie zali ze forumowicze go atakuja... hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość etyka . . . Napisano Kwiecień 19, 2012 to jak stworzyles 78 tematow, skoro to twoj pierwszy raz ??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 nie żale...przecież:D ale zordonowka przyzwyczailas mnie do braku zrozumienia tekstu pisanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość easy ride Napisano Kwiecień 19, 2012 mądrością nie grzeszysz, pysk paskudny... wybuchowa mieszanka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 o, witaj podszywie dokuczają ci tu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 tak ale bardzo nieudolnie...brak im argumentó to lecą wyzwiska...małe żałosne zakompleksione ludziki:D wiecznie nieszczęsliwe i wiecznie narzekające :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WROCLOVE LOVER Napisano Kwiecień 19, 2012 pierwszy raz ciękurwa widzę, ale skoro jest nagonka na ciebie to spierdalajta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 wybaczam ci bo tez lubie wroclaw:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ze mnie jest najfajniejszy Napisano Kwiecień 19, 2012 i na dodtaken podono smierdzi sz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 ciezko mi to ocenic...dlugotrwale przebywanie ze swoją wlasna osobą moglo mnie znieczulić na moj zapach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach