Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gorenje

Lodówka w kolorze...

Polecane posty

Zastanawiacie się czasem nad kolorem lodówek? Wolicie bardziej tradycyjne czy może jednak interesowałyby Was jakieś oryginalniejsze niż standardowa biel?

mi się bardzo podobają lodówki w kolorze ale nie mam niestety za to mam naklejkę na lodówce też fajnie wygląda

Wszystko tak naprawdę rzeczą gustu ;) Ciekawy design lodówki, komponujący się z całością wystroju może go interesująco uzupełnić. Jaki kolor pasowałby do Twojej kuchni? (jedynie przy założeniu, że naklejka nie do końca Cię satysfakcjonuje) ;)

Gość Matusialo
Mi też się takie podobają, ale ciężko spotkać jakieś wyjątkowe. Ja planuję przy kupowaniu nowej lodówki wybrać taką w kolorach nie całkiem białych, ale coś koło ecru, bo wolę jednak jaśniejsze.

Gość Matusialo
Rzeczywiście dość ciekawa. Dzięki za link.

Gość dexxa
Tanie i kolorowe nie oznacza dobre, czasami to w parze nie idzie. Jak będziesz kupować lodówkę to zwróć uwagę na to, by lodówka miała jak najmniejszą wilgotność w zamrażalniku, to bardzo ważny aspekt. Według mnie powinieneś się skupić na lodówkach od Candy np http://www.candy.pl/pl_PL/produkty/prze ... 84xpu-wifi , takie lodówki wiele lat posłużą w Twoim domu.