Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina7575

czy to gwalt?

Polecane posty

Gość DO gwałt to zło
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość sabina7575
impreza byla dosyc pikantna,ale czy to upowaznia facetow do wolnego wyboru?

Gość sabina7575
dlaczego analnie to nie gwalt?

Gość DO gwałt to zło
napalonyyyyyyyyyyy napalonyyyyyyyyyyy@tlen.pl'; nie bede sie klocil z toba frajerze.. na takich to ja nalac moge co najwyzej.. a z anulka jestem do dzisiaj i jest nam bardzo dobrze ze soba idioto.. twoja gadka ty zalosny poyebie i twksty z kim jestes nic nie znacza :D:D mozesz pierdolic wszystko i nikt tu nie jest az tak glupi by ci uwierzyc :D:D jakby anulka napisala to to może ale ty :D:D:D:D:D największy frajer i menepeta na forume :D:D nic tu nie znaczysz chłoptasiu twoje marne przy pierdywane jest niczym kropla w morzu i nikogo nie obejdzie PIESECZKU

Gość DO gwałt to zło
zaden juken debilu napalonyyyyyyyyyyy napalonyyyyyyyyyyy@tlen.pl'; i nie zasmiecaj tematu.. nawet nie piszesz pod swoim nickiem.. bo sie trzesiesz caly.. juken i spolka napewno.. wiec bez komentarza nawet xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Już za puźno :o pojawiłeś się tutaj i wystarczająco naśmieciłeś paskudny dupowąchu :)

Gość DO gwałt to zło
poznałem go po tym pieseczku ......... o ja pierdole o ja pierdole o ja pierdole hahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahah poznałem go hahahahahahaahhaahhaahahahahahaah po PIESECZKU hahahahahahahahah jakiiiiiii ...................................................DEBIL :o

Gość DO gwałt to zło
napalonyyyyyyyyyyy napalonyyyyyyyyyyy@tlen.pl'; cos jeszcze? wysil sie.. bo do tych cieniutkich tekstow nie bede sie nawet odnosil.. no wysil sie jesyesmy z toba..ha xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hahahhaahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahaahhahahaahahahahahhahahaahahhaahhahahahahahahhahahaahhahahahaahhahhaa

Gość DO gwałt to zło
a ty i TWOJE teksty to co niby ma być taka porażka jak i ty :) :D:D 🖐️

Gość DO gwałt to zło
Napalonyyyyy napisze ci jedno.... bardzo kurwa dobrze ze kurwa wróciłeś przyjamniej bedzie z ciebie polew 🌼 ty nasza kafeteryjna suczko :D:D:D:D

no widze ze ciezko uwierzyc jednej osobie na slowo...no wiec jestem i potwierdzam osobiscie...jakies pytania bo nie mam zbytnio czasu????

Gość sabina7575
czy to dom wariatow?

Gość sabina7575
byla zgoda na kilka troche niecodziennych akcji,ale nie bylo to pozwoleniem do tak dowolnej interpretacji

sabina zgadzam sie.wlasnie przeczytalam topik i to jest smieszne.no a co z twoja historia?

Gość anulka sie pokazala napalony
wyparował żaden dowód , chyba na to że piszesz pod dwoma nickami bucu :)

Gość sabina7575
rozebralam sie bez przymusu kolesie tez nie byli problemem ---mimo to uwazam,ze mam prawo decydowac,co i jak beda robic

Gość ma sens bo twój przydupas
anulka96 się tu pluje na innych a frajer jest :)

tak naprawde to malo mnie obchodzi to co myslicie o nim bo to ja z nim jestem a nie wy i jest mi z nim dobrze.wiec jezeli nie macie nic innego i lepszego do roboty tylko jezdzenie po ludziach to nie wiem zapiszcie sie do jakiegos klubu albo idzcie do kuchni gotowac to moze wam zajmie jakos czas