Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka 34

Hirsutyzm

Polecane posty

niby wiem, niby mu niczego nie obiecywałam, tak jak on mnie... w ogole to takie dziwne, bo my nie rozmawialismy praktycznie o uczuciach, to tak jakby dzialo sie poza nami...a teraz...jezu mówie mam, caly czas mam te jego slowa w glowie, Tak czy inaczej , w jakis sposob go skrzywdziłam

Ann, ja za toba i M czasami nie nadazam..;) Na zmiane sie fochacie i jedno drugiemu dogryza... Spokojnie, czasami trzeba ustapic, bo tak do niczego sie nie dojdzie :) Wiem ze latwo sie mowi bo ja jestem pewna ze sama bym sie odgryzła za takie teksty...;)

Heh Luiso, prawie kazdy kombinuje jak tu nie isc...boze ja chce juz wakacje...:D Dobranoc kolorwych Luiso :* :* :)

oj Ann Ann nie fochajcie się już tak na siebie :) a jak idziesz arno do kosmetyczki, to przyjdz do mnie:) ja Cie poźniej odwioze :) racja Poli, jak juz sie zdecydowałam ze z nami koniec tak zdania nie zmienie. Moge sobie plakac w poduszke, miotac sie w sobie, ale zrobie tak jak zdecydowalam, takie juz mam uparty charakter ;) ale dziewczyny jak miszkoda, takiego pieknego uczucia, mezczyzny ktory akceptowal mnie w kazdym calu...

Poli . jeśli metoda na choroby i ból nie skutkuje to próbuj na wycieczke. mówisz że klasa idzie gdzieś całością ty się dowiedziałaś wczoraj i nie chcesz zostać sama.

Jejjj Ann super ta piosenka...M cie kocha a wy sie tu fochacie...niech wroci to co bylo ;) Hheh no do Rudi przy okazji rano kawka ;) Rudi, a mąz nie akceptował czegos w tobie? Wiem ze szkoda, ale niestety gdybys poznala go szybciej niz meza..gdyby...ale czasu nie cofniesz, a swoje juz postanowilas wiec...Musisz to jakos przebolec :*

no wyregulujesz mi brwi ;D Ruduś trochę km byś musiała zrobić ;)

Ehh ja z checia bym zwiala i nawet postaram sie namowic moja klase na zwianie z geo..ale mam w klasie takie kujony z 6 os co niegdy nie zwieja...;/ A poza tym czepiali sie mnie dzis rodzice ze na matme nie poszlam:D A zwolnien nie chca mi pisac bo to koneic roku i ze mam oceny poprawiac...brr...

no świetna jest ta piosenka. czasem jak gdzieś usłyszę jakąś piosenkę to potrafie jej słuchać 3 dni non stop :D

No dokladnie tak! Ja tez tak mam, jakas piosenka wpadnie w ucho to non stop sluchanie jej a potem to juz masz jej dosyc bo za dlugo i trzeba nowosci ;)

Poli ja w swojej klasie pisze zwolnienia hurtowo ;D jak chcesz to daj dzienniczek ;p

oj tam, ja lubie jezdzic to sama przyjemnosc, by byla :) no niestety Poli, mojemu mezowi wiele sie we mnie nie podoba, zarzuca mi tyle ze czasem sama zastanawiam sie dlaczego chce ze mna byc skoro tyle mu sie nie podoba...przez niego mam same kompleksy

No wlasnie! Ann, ja tez bym sobie zwolnienia pisala ale wtedy mialabym przerabane w domu, ze podrabiam zwolnienia, jzu nie raz tak bylo i zawsze opieprz...ehh mozesz mnie zwalniac telefonicznie za moja mame :D:D:D Jej, to wredny ten mąż...:( kurcze nie przejmuj sie tak tym...:*

Rudi a co M ci pisze? Na gg? Niech ochlonie, bo on teraz zachowuje sie jak zakochany za prezproszeniem szczeniak a sam powiedzial ze 15lat nie ma i niech podejdzie do tego troche inaczej...Kurcze straszna sytuacja, bo nie zdawalam sobie sprawy ze w mezu nie masz takiego wsparcia i masz przez niego kompleksy...:(

jemu naprawdę zależy na tobie mogę się nawet przebrać za twoją mamę zwolnić Cię wchodząc do szkoły. hahaha. Mój m też ma jakiś napad wiadomości

A mnie nikt nie kocha bo nie bombarduja mnie wiadomosciami :( :D Ann, Ok w takim razie jutro przed 14 moglabys juz byc u mnie w szkole :D Rudi, no kurde zalezy mu na tobie.. Ann, mam nadzieje ze sie nie kłocicie? :)

on sobie pisze , ja odpisuje na co trzecią wiadomość na gg. napisałam mu że idę spać jakieś 5 min temu . i nie wyłączyłam gg cały czas było na dostępnym i za chwile zapytanie , czemu nie pisze skoro jeszcze jestem , może z kimś rozmawiam . hahah nie mogę z niego momentami

no na gg. no dokladnie, jak male dziecko. KOcha mnie i chce ze mna zamieszkac i budzic sie przy mnie , i beze mnie nie bedzie szczesliwy, i podja decyzje, chce rozstac sie z zona, na pewnoe mnie przekona, przeciez tez cos do niego czuje, nie mozemy zmarnowac tego czsu ktory mielismy dla siebie.....matko mózg mi sie lasuje od tych wiadomosci. z jednej storny mi sie chce ryczec z zdrugiej smiac. jezuuuuuuuuuuuuuu Ann , bo panowie M tak maja , jak juz pisza, to hurtem :D no wlasnie maz mnie nie wspiera, nie widzial nigdy ze dla niego sie staram. Alee moze sie poprawi, ostatnio bylo miedzy nami cos lepiej

No i właśnie to jest pierdolony los. jak Ci się z mężem nie układało to M też nie mógł odejść od żony , a teraz proszę Idę spać bo od siedzenia mnie już plecy bolą. Poli jutro o 14 przy wejściu w szkole Ruduś nie martw się , kochana wszystko się ułoży zobaczysz :*

No wlasnie Rudi tera zta swiadomosc ze jest lepiej trzyma cie przy mezu, bo pewnie gdyby dalej sie pieprzylo to bys mysle ze z M chciala byc, zwlaszcza jesli on tak zabiega o ciebie i nawet z zona chce sie rozstac wiec to juz cos, bo np u naszj biednej Luisy tak juz z Romeo nie bylo..:( Wiec no musisz sama czuc co chcesz zrobic, ja do niczego nie na mawiam bo nie jestem w twojej skorze :) Ann, no to teraz on ci sie odwdziecza :D Choleryk jakis, zrob sie na niewidoku, bo teraz on bedzie myslal ze masz kogos...Zwlaszcza jak teraz sie dogadac nie mozecie to on dodatkowy powod bedzie widzial, dlaczego...ehh wy to sie macie...

Ok Ann czekam na ciebie! :D Dobranoc, uwazaj na siebie i zglos sie do lekarza jak bol nie minie :* Kolorowych ;* :)

Ja tez bede szla asku...Dogadaj sie tam z M Rudi, na spokojnie poswiec mu czas...Jakos to bedzie, wyplacz sie dzis poduszce albo misiowi i moze lepiej bedzie albo lampke wina wypij...Trzymaj sie kochana, dobranoc :*

Dzien doberek dziewczynki :* :) Jak tam dzis sie dzien u was zapowiada? :) Luiso, jak sie czujesz kochana? Lepiej juz moze dzis?:* Rudi, i jak tam po rozmowie z M? Doszliscie do czegos? Powiedzialas mu? Ann, M sie moze troche uspokoił? Bylas u Rudi? :D Kiedy sie z M spotykasz? Po szkole? Emi, a ty jak tam? Mąż wrocił z dyzuru i jak tam sie dogadujecie? :) Buziaczki, Milego dnia dla was :* :)

dzien dobry Kochane :-* matko, czuje sie tu jak przybysz z obcej planety :-D Luiso, Emi, Poli, Ann, Rudi, Marianno, Ewelka i inne! Witajcie u mnie wszystko wrocilo do normy! :-D cudownej normy.. no coz, jestem porywcza jak huragan :-D a potem musze wszystko prostowac.. :-) odnalazlam apel Marianny do mnie :-) otoz kochana moja, no ipl dziala! :-) na bikini cos nie bardzo, ale za to na brodce jest rewelacja! skonczylam z palma bo tylko mi rozjasniala wlosy i laser ich nie bral! kudly na łbie coś wypadaja.. może od miesiąca, ale chyba nie bede panikowac.. Zazywam znow belisse, wracam do dawnych szamponów typu revitax.. No i dzisiaj znow szykuje sie do lasera.. Odczekalam tydzien.. bo ostatnio robilam co 5 dni.. Od niedawna wcieram babydream z telo codziennie, bo wczesniej musialam uzywac kremu z Ziai phytoaktiv, ktory nawilzal i natluszczal mi skore na brodzie bo bordzo sie wysusza przy goleniu.. Tak, tak, ciagle gole, ale juz sie do tego przyzwyczailam i to lepsze niz skupanie sie pęsetka! A golic muszę bo martwe włosy po laserze wysuwają sie powolutku no a przecież nie można ich wyrywać! No i nie mam tego cienia na brodzie, więc nie widać, ze sie gole.. Jest fajnie.. A kiedys nie wyobrażałam sobie golenia sie na twarzy! Jednak przy laserze jest to małe piwo! Po 24h od golenia czuć kilka koleczek i to o połowę krótszych od tych które rosły przed laserowaniem, jak sie zapuszczałam! Aha, i jeszcze coś, tydzien temu pojechałam sobie plastrami po polikach! :-) wow! super efekt, bo przerzedzily sie tylko, wiec nie ma tak rażącej różnicy! Nawet nie odrastaja tak szybko.. Ogolnie jest super! :-) aha, odkrylam ze sa tez lasery ipl na opalona skore! Mysle, ze powinnyscie sprobowac.. Po co sie meczyc? Mlodosc jest taka krotka... Korzystajmy z niej! :-) Pozdrawiam! :-*

Dzień Dobry dziewczynki :D Constance fajnie że wpadłaś chociaż na chwile.:) Co tam dziewczyny u Was ? Lui jak twoje plecki bo moje ciut lepiej :) Z M dzisiaj się nie spotykam , bo mnie zaczyna wkurwiać i to fest.