Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Ałstralia - .. ?

Polecane posty

co myślicie o Australii? mi sie marzyła jakieś pare ostatnich tygodni, ale tej nocy aż mnie coś zdławiło... czy to miejsce jest bezpieczne? wyspa...bez ucieczki...wiezienie... a jak bomba spadnie? nie ma dokąd uciekać...Europa to zawsze jakieś możliwości... może sie mylę

liczę na przybycie jakiejś kózki która stwierdzi, że w dupie byłam i g widziałam albo że żyje w aust. od lat i jest super a ja mam zasciankowe lęki :classic_cool:

o wlasnie...insekty, dziwaczne stwory... jedyne mile dziabągi to : kangury i pochodne, dziobaki, misie koala, pies dingo (nie specjalnie przyjazny?) dziwna fauna wieczne susze... ptaki ciernistych krzewów... tak sobie dzisiaj ogladałam.. to kiedys była wielka wioska...podziwiam, że ludzie cokolwiek tam zbudowali...skad wzieli te wszystkie wieżowce?

chyba lepiej,żebym jako samotna dziewczyna jechała do anglii... chociaz marzyłam tak moje nadzieje zwiazane z - przekroczeniem równika, pola magnetycznego ? rozmagnetyzowało by mi sie to wszystko i moze przebiegunowałoby mi sie w głowie w koncu :(

ktosia mądra z Ciebie dziewczyna! patrz...Chiny tak blisko Ałstralii a ja na to nie wpadłam... Czyli uporządkujmy wiedzę : W Ałstralii życie dał Aborygen co on takiego robił,że ludzie biali tam są? są dziwne zwierzęta - bo nie mieli dostępu do nałuki i nie wiedzieli jak wygladają normalne stwory to wymyslili takie wiezowce od chinczyków

tak - skąd ten ugór - otóż obsiali wielkie pola i nie chciało im sie zbierać więc podpalili to od razu żeby palić i sie naćpać, stad takie niebotyczne pożary... wszyscy naćpani. Poważnie, na chwilę obecną - nie wierzę że taki kraj istnieje po drugie że tam można żyć. Chyba kosmos bardziej przypomina Polske

Gość ciemny blond
same pustynie wc wiekszosci no ale plaze podobno fajne

Gość ciemny blond
same pustynie wc wiekszosci no ale plaze podobno fajne

DamabezŁasiczki jesteś facetem!?!??!! oO OOOO! no po 40stce to już można... i jak masz narzeczona a nie szkoda? oni tam tacy przystojni... czy do Australii dotarł już wirus HIV? bo tak rozwazałam opcje rózne...

Gość rumieniec wstyduuu
"to kiedys była wielka wioska...podziwiam, że ludzie cokolwiek tam zbudowali...skad wzieli te wszystkie wieżowce?" TO DALEJ JEST WIELKA SIOSKA I PUSTKOWIE W 80% ten kraj to wysgwizdowie i pustania- da sie zyc tylko przy linii brzegowej- włąsciwie wiekszosc ludnosci krajau zyje w kilku wielkich miastach.. spójrz jaka mała liczba mieskzanców s tosunku do wielkiej powierzchni

życ przy oceanie to też nie tak bezpiecznie...no i co ja mam zrobić? nie chcę tkwić w Polsce ale boje sie wyjechać... :(

Gość rumieniec wstyduuu
kobieto idz spadz a jutro zapisz sie do dobrego pcyhologa

byłam u psychologa we wtorek i zaszkodziło mi najwyraźniej zostać sie nie boję, bo i czego...Polska otoczona przez 7 krajów albo wiecej z tyłu góry z przodu morze, lepiej być nie może Kanada odpada nie lubie Ameryki :( poza tym zimno,śnieg... Kanadyjczycy brzydcy i mierzą w stopach

Gość Mudzyn z Ruanda
ty byc internotowy troll czy idtiotka

Gość Mudżyn z Ruanda
Francja dobra, ja znac francusski, robie dzieci i zyje w socjalu w belgia i w marsylia a wy polacy biede macie

łoo nie Francja odpada bo nie znam fr. i nie mam zamiaru sie uczyć :classic_cool: włochy hmmm też tam takie ciemne typy zyją...miód spadziowy czyli ul? może wyjade na jakieś zielone tereny w Polsce moze pojde już spać?

Gość Mudżyn z Ruanda
a co wam zrobic francuski/?

Gość Gerhard Mller
to zapraszam do Nadrenii _ Ponocnej westwaflii potrzebujemy Polaków do ucierania tylków naszym emerytom w domu seniora :)