Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashdfjdhn

problem z zona w lozku

Polecane posty

Gość ashdfjdhn

Witajcie Jestem z swoja kobietą 5 lat. Mamy 2.5letniego synka. odkąd pojawił sie na swiecie żona niechce sie kochac tzn jej wystarcza jakies 3 razy w tygodniu (w pozostale dni jak jej dam do zrozumienia ze mam ochote robi mi loda:/ przeciez to nie wystarcza!! coraz czesciej mysle o znalezieniu kochanki....

Gość hellou
Nikus2530 trochę zrozumienia, to może kiedyś sama unikniesz tragedii

Gość agaga300
moze ma wiecej na glowie i nie mysli cały czas o sexie jak ty, kochanke? wez sie ogarnij!

Jakiego zrozumienie, niech lepiej autor postara sie zrozumiec żone. Bez obaw ja jestem już 18 lat po slubie nie mam problemu z seksem ale tez nie jestem na każde zawołanie męża. Na szczęście on ma rozum nie między nogami jeśli o takie sprawy chodzi.

Gość acordeon
3x w tygodniu to mało?? ciesz się,że tyle razy ci daje

Gość ashdfjdhn
Ja tez mam swoje potzreby! ktorych ona wogole nie zaspokaja

Gość SindiMamuśka23
ona zajmuje sie dzieckiem mam prawo byc zmeczona dziecko to powazna sprawa bys jej pomogl to by moze wiecej razy chciala

Gość brak mi słów po prostu
zamieńcie się rolami, ty przez miesiac zajmuj się dzieckiem a potem zobaczymy czy nadal będziesz miał chęci i ochotę na seks

Gość acordeon
ale 3x w tygodniu to wg mnie idealnie

Gość biubui
wspolczuje twojej zonie

syneczku najlepszym afrodyzjakiem dla Twojej ukochanej jest pomaganie jej w domu.Wtedy ochotę będzie miała zawsze.Lecz jak Ty bykiem leżysz a Ona zapyla jak mały Pershing to sie nie dziw.:D

Gość taka taaaaaaaaaam
dupek. a nie przyszlo ci do tego pustego łba ze moze jest zmeczona? jakbyscie wogole sie nie kochali to ja rozumiem... ale tak? skonczony imbecyl z ciebie

Gość ashdfjdhn
Czego jeje wspolczujesz?? Kiedys byla temperamentna kobieta....na jakos nie narzekam ale za to czestotliwosc:/

kiedy wy się nauczycie że kobieta po urodzeniu dziecka przestaje mieć ochotę na seks ? nie da rady zajmować się domem, dzieckiem, pracować i zachowywać się tak jak w narzeczeńskich czasach gdy nei było tyle pracy i obowiązków to jest po prostu fizycznie neimożliwe, a gdy dojdą do tego zaburzenia hormonelne i problemy zdrowotne po ciąży...no to klops

Gość ashdfjdhn
niema zadnych problemow zdrowotnych,mysle ze to przyczyna taletek antykoncepcyjnych ale ona niechce z nich zrezygnowac

"niema zadnych problemow zdrowotnych,mysle ze to przyczyna taletek antykoncepcyjnych ale ona niechce z nich zrezygnowac" a moze ona ma dosyć ciebie i podświadomie jest zła że jej nie pomagasz ? bujaj się koleś, masz to na co zasługujesz

Gość nick123
człowieku na co ty narzekasz, zona zajmuję sie dzieckiem, kocha sie z toba 3 razy w tygodniu, a kiedy nie ma ochoty to zaspokaja cie ustami. zacznij to doceniac !

Gość ashdfjdhn
to jeszcze nie jest moja zona,zyjemy w nie formalnym zwiazku.....i jak teraz jest tak zadko to co bedzie po slubie???! chyba sie nie zdecyduje.....

trzy razy w tygodniu to jeszcze nie tragedia. byłoby super gdybym tak często seks miała.